Hae töihin

EtusivuHae töihin

Myynnin kuuma linja

Monella on myyntityöstä mielipiteitä, harvalla kokemusta. Parjattu laji, josta kuulee kaikenlaista. Toiset rakastaa, toiset vihaa. Mutta mitä myyntityö oikeastaan on? Oisko se sun juttu? Kysy meiltä mikä mieltä askarruttaa, ja olet lähempänä totuutta!

 

Myynnin kuuma linja palvelee sinua Whatsappissa ja Telegramissa 045 111 1191

 

Avoimia työpaikkoja Tampereella - Astu Oceanin urapolulle!

Oletko kiinnostunut rakentamaan uraa myynnin ja asiakaspalvelun parissa, mahdollisesti jopa pitkällä tähtäimellä? Haluatko olla aktiivisesti mukana kehittämässä yritystä ja sen kulttuuria? Onko tavoitteesi tulla huipputekijäksi ja saada hyvistä tuloksista oikeasti kunnon palkkion?

 

Siinä tapauksessa, astu Oceanin urapolulle!

 

Olemme ASML:n hyväksymä Reilu Työnantaja

Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton myöntämä Reilu Työnantaja -merkki voidaan myöntää telemarkkinoinnin palveluyrityksille, jotka täyttävät ASML:n viranomaisten, kuten työsuojeluhallinnon kanssa yhteistyössä määrittelemät kriteerit. Reilu Työnantaja -merkki kertoo, että yritys on sitoutunut oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan ja on vastuullinen työnantaja.

 

Reilu Työnantaja -merkki on myönnetty vain 18 telemarkkinointialan yritykselle Suomessa ja olemme ylpeitä siitä, että kuulumme tähän vastuullisten työnantajien joukkoon!

 

 

Takuupalkka sekä kunnon bonukset

Me tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, kohtuullisen takuupalkan ja kunnolliset provisiot, mukavia ja tuntuvia bonuksia, myytävät tuotteet ilmaiseksi omaan käyttöön, päivittäisen hedelmä- ja välipalatarjoilun, tiimin täyden tuen sekä jatkuvan koulutuksen ja oman valmentajan. 

 

Mukavat työajat

Oceanilla töitä tehdään päivävuorossa ma-pe klo 9-16. Työpäivään sisältyy kaksi  15 minuutin kahvitaukoa sekä 30 minuutin ruokatunti.

 

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä

Aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä on toki eduksi, muttei lainkaan välttämätöntä. Asenne ratkaisee!

 

Mitä työntekijämme sanovat meistä?

 

Katso oheinen Kokemuksia.fi -sivuston tuottama työntekijäkokemusvideo sekä lue Jobillan tekemä työntekijähaastattelu TÄSTÄ, niin saat vielä paremman käsityksen siitä, millaisesta työpaikasta on kysymys!

 

HUOM! Jos et halua palavasti tähän tiimiin, jätä hakemus laittamatta. Kiitos :)

 

Etunimi *
Sukunimi *
Ikä *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Koulutustaso *
Työkokemus *
Harrastukset
Miksi juuri sinä sopisit tiimiimme?
Mistä alkaen voit aloittaa työt? *
Vapaa sana
Lähetä CV
Mitä kautta löysit meidät? *

Pakolliset kentät * 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.