Ansku, 30 v

EtusivuTiimi » Anskun tarina

 

 

"Tiimin tuki, turva ja kannustus ovat erittäin suuri ja tärkeä voimavara."

 

Olen 30-vuotias nainen Pohjanmaalta. Alkujaan muutin Tampereelle opiskelemaan. Valmistuttuani hotellivirkailijaksi koin, ettei valitsemani ala ollutkaan minua varten, joten päätin tehdä hetken muita töitä pähkäillessäni tulevaisuutta. Tulevaisuudesta nimittäin tiesin vain sen verran, että haluan edetä urallani, mutta alasta ei ollut hajuakaan. Monet eri asiat kiinnostivat omalla tavallaan. Silloisessa työssäni suuren kauppaketjun leivissä tehtäväni olivat erittäin monipuolisia ja koulutusmahdollisuuttakin tarjottiin, mutta joku sisälläni sanoi, että ei.

 

Elokuussa 2011 huomasin Ocean Stonen työpaikkailmoituksen ja silloin se sama kaveri sisälläni huusi, että tuonne! Alkujaan läheiset ihmettelivät uutta uravalintaani. Päätin kuitenkin, että miksi en lähtisi testaamaan mihin rahkeeni oikein riittävät? Sillä eiväthän muut voi kertoa sitä puolestani.


Aluksi tein pääasiassa myyntiä ja keväällä 2013 sain ylennyksen asiakaspalvelupäälliköksi. Nykyään toimin Tampereella myyntipäällikkönä sekä olen osakkaana yrityksessä. Olen aina ollut tavoitteellinen ihminen, mutta tämä työ on opettanut valtavasti tavoitteiden asettamisesta sekä mahdollistanut niiden saavuttamisen. Unohtamatta kuitenkaan sitä, että vielä vuosien jälkeenkin Ocean tarjoaa uusia hyviä haasteita. Tämän vuoksi unohdan aina, että olen ollut tiimissä jo yli seitsemän vuotta!

 

Ocean Stonella terveystuotteiden parissa työskentelyn myötä myös elämäntapani muuttuivat terveellisempään suuntaan. Olen ollut jo monta vuotta polttamatta tupakkaa sekä ruokavalioni on muuttunut täysin. Tästä saan olla kiitollinen ikuisesti! Urheilusta on tullut entistäkin tärkeämpi osa elämääni. Säännölliset työajat mahdollistivat kauan haaveilemani kunto-thain harrastamisen, mistä onkin tullut yksi rakkaimmista harrastuksistani. Olen myös päässyt toteuttamaan suurta intohimon kohdettani matkustelua ja reissannut paljon!

 

Ocean Stonelle tullessani olin monella tapaa samanlainen, mutta ehkä päällimmäisenä paljon epävarmempi ihminen. Olen saanut enemmän rohkeutta toteuttaa itseäni, halujani sekä hassutteluani muiden mielipiteistä murehtimatta. Huumori sekä hauskanpito on tärkeää ja sitä tiimissä kyllä riittää! Vaikka työ onkin pääasiallisesti yksilötyötä, silti tiimi toimii myös yhdessä. Tuki, turva ja kannustus ovat erittäin suuri ja tärkeä voimavara.


Ja mikä ainakin itselleni on erityisen tärkeää: meillä myytävä tuote on sellainen, mitä en ainakaan itse jättäisi pois päivittäisestä käytöstä.

 

-Ansku  

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.