Blogi

EtusivuBlogi

08.10.2014
"Halataanko, Arnold Schwarzenegger?"

Tämän vuoden Nordic Business Forumin lauteille astelee mm. business-kouluttaja Jim Collins, Kalifornian kuvernööri ja maailmankaikkeuden kovin äijä Arnold Schwarzenegger sekä liuta muita yritysmaailman superstaroja.

Kuten aikaisempinakin vuosina, Oceanin tiimi on jälleen hyvin edustettuna tällä vuoden kohokohdaksi tituleeratulla kaksipäiväisellä liike-elämän huippuseminaarilla. Tänä vuonna paikalla on kuusi Oceanilaista: Ansku, Heidi, Ville, Antti, Erno sekä Eija.

 

Seminaarin ajankohta on to-pe 9.-10.10.2014, mutta valmistautuminen ja etukäteisfiilistely on jo vauhdissa! Kaikilla on luonnollisesti suuret odotukset seminaarin suhteen. Toivomme saavamme seminaarista irti intoa, ideoita ja inspiraatiota , puhumattakaan once-in-a-lifetime-mahdollisuudesta päästä samaan valokuvaan itse Iso-Arskan kanssa, joka sattumoisin sattuu olemaan myös jonkinnäköinen puolijumala Oceanin tiimiläisille. ;)

 

Seminaarilla nähdään, Arnold ja kumppanit!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa