Blogi

EtusivuBlogi

20.12.2017
100 € Non-Smoking Bonukset maksuun!

 

Oceanilla kannustetaan terveellisiin elintapoihin, kuten savuttomuuteen. 

Tupakointi on monella tapaa terveydelle haitallista: se lisää sairastumisriskiä moniin vakaviin sairauksiin, alentaa suorituskykyä arjessa ja lisää sairauspoissaoloja. 

 

Älä tupakoi - Saat 100 € vuosittaisen bonuksen!

Joka joulukuu Oceanin savuttomat tiimiläset palkitaan 100 € suuruisella Non-Smoking bonuksella. Bonukseen ovat oikeutettuja ne tiimiläiset, joka ovat lopettaneet tupakoinnin ja olleet savuttomia vähintään edelliset 9 kk sekä he, jotka eivät ole ikinä tupakointia aloittaneetkaan. Oceanilla savuttomuus siis kannattaa!

Onnea kaikille 100 € Non-Smoking Bonuksen saaneille!

 

Terveellisiä välipaloja ja terveyskoulutuksia

Terveellisten elintapojen painottaminen näkyy Oceanilla savuttomuuteen kannustamisen lisäksi esimerkiksi siten, että toimistolla on aina tarjolla hedelmiä ja terveellistä naposteltavaa epäterveellisten herkkujen sijaan. Taukotilasta löytyy mm. kovassa käytössä oleva blenderi, jolla on näppärä surauttaa välipalaksi vaikkapa terveellinen, virtaa ja energiaa antava viherpirtelö! Lisäksi Oceanin tiimiläisten koulutukseen kuuluu runsaasti terveysaiheisia koulutuksia, jotka pitävät sisällään niin terveelliseen ruokavalioon kuin muihinkin terveyttä edistäviin elintapoihin liittyvää syventävää asiaa. 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa