Blogi

EtusivuBlogi

25.07.2018
Ahkera aspakaksikko palkittiin lahjakorteilla kauneushoitolaan

 

Oceanin Tampereen tiimin timanttinen tehokaksikko Merja ja Jenni palkittiin mahtavasti tehdystä työstä 75 € arvoisilla hemmottelulahjakorteilla Unelma Spahan. 

 

 

Oceanin tiimin ihana paluumuuttaja Merja on ottanut ohjakset asiakaspalvelussa ja toimiikin tätä nykyä Oceanin asiakaspalvelupäällikkönä! Asiakaspalvelun tehokaksikko Merja ja Jenni uurastivat selkeitä tavoitteita kohti kesäkuussa ja saavuttivat yhdessä Oceanin Gold -kuukausitason!  Yksi Gold -tason palkinnoista on 75 € lahjakortti omavalintaiseen kohteeseen. Tason saavuttamisesta napsahtaa lisäksi mukava 100 € rahabonus seuraavaan tiliin, joten Gold-tason saavuttaminen merkitsi yhteensä 175 € arvosta kuukausibonuksia per henkilö!

 

 

Mistä ihmeen bonuksista on kysymys? Ocean Stonella niin myynnin kuin asiakaspalvelun puolella on mahdollista ansaita erilaisia kuukausibonuksia. Kuukausibonusten arvot vaihtelevat rahallisesti 50€ ja 200€ välillä. Rahabonuksen lisäksi on mahdollista ansaita myös mm. elokuvalippuja, lahjakortteja tai vaikkapa luksusreissu ulkomaille.  ;)

 

 

Hyvin tehdystä työstä palkitaan! Koko Oceanin tiimi toivottaa Merjalle ja Jennille yllin kyllin onnea Gold-kuukausitason saavuttamisesta sekä nautinnollisia hetkiä Unelma Span rauhallisessa miljöössä. :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa