Blogi

EtusivuBlogi

28.01.2019
Annikan 1. vuosipäivä

Annikan ensimmäistä vuosipäivää Oceanin tiimissä vietettiin torstaina 10.1.2019.

 

Oceanin Timanttisessa Myyntitiimissä työskentelevän ihanan Annikan ihka ensimmäistä vuosipäivää juhlittiin asiaankuuluvin menoin tammikuun alussa. Vuosipäivää juhliva sankarimme sai pitkän halikierroksen ja tietysti lahjan vuosipäivän kunniaksi. Tarmokasta naista muistettiin herkullisella luomupunaviinillä ja kauniilla kukilla. :)

 

Vuosipäiväpuheista on Oceanilla muodostunut jo perinne. Ensimmäisessä vuosipäiväpuheessaan Annika kertoi, että kulunut vuosi on ollut melkoista muutosten aikaa. Vuosi 2018 kului hurjaa vauhtia, mutta hyvässä seurassahan ajan on tapana lentää. Puheensa lopuksi Annika kiitteli kaikkia tiimiläisiä siitä, että on saanut viettää ensimmäisen vuotensa niinkin upeassa seurassa!

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Annikaa vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa