Blogi

EtusivuBlogi

23.01.2019
Annikan seniori-illallinen

Keskiviikkona 19.12.2018 oli Timanttisen Myyntitiimin upean Annikan seniori-illallisen vuoro!

 

Timanttiseen tiimiin kuuluva Annika työskentelee Ocenilla myynnin parissa. Joulukuussa senioriksi ylentyneen naisen illallismiljööksi valikoitui suosittu Ravintola 2h+k joka sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa.

 

Illallispöytään valikoitui useita erilaisia herkkuja.  Alkupalaksi koko illallisseurue nautti tapaksia ja chili-valkosipuliöljyllä siveltyjä jättikatkaravunpyrstöjä. Pääruoaksi Annika ja seuralaiset valitsivat Näsijärven kuhaa ja härän sisäfilettä. Perinteitä unohtamatta illan päätteeksi tilattiin vielä roppakaupalla maukkaita jälkiruokia. Listalta pöytään valikoituivat mm. Monte Cristo -kahvia, Irish Coffeeta ja Crème brûléeta. Nam!

 

Puheenaiheita riitti  laidasta laitaan. Annikan seniori-illallisella juteltiin nopeasti kuluneesta vuodesta, harrastuksista, ruuasta ja juomasta. Puheeksi otettiin myös seuraavan vuoden tavoitteet ja toiveet, kuten seniori-illallisella on tapana! :)

 

Koko Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Annikaa seniori-tason saavuttamisesta! :)

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Mm. syventävää henkilökohtaista koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa