Blogi

EtusivuBlogi

19.08.2015
Anskun 4. vuosipäivä

Oceanin oma pikku aurinko Ansku vietti 4. vuosipäiväänsä iloisissa tunnelmissa!

Oceanilla asiakaspalvelupäällikön tehtävissä loistava aurinkoinen Ansku yllätettiin 4. vuosipäivän kunniaksi pienillä juhlallisuuksilla, joihin kuului mm. toimitusjohtaja Erno Meriläisen ja myyntijohtaja Heidi Juhalan pitämät puheet. Molemmat halusivat puheissaan tuoda esille Anskun asenteen, joka on ollut esimerkillinen työuran alusta lähtien. Kovempaa asennemimmiä saa hakea! Tärkeässä roolissaan asiakaspalvelupäällikkönä Ansku pääsee hyödyntämään hyviä ihmissuhdetaitojaan, mikä on sekä yrityksen että asiakkaiden ehdoton etu. Ansku tunnetaankin Oceanilla iloisena, empaattisena ja huumorin kukkaa viljelevänä kollegana, jonka ammatillinen osaaminen on huippuluokkaa.

 

Omassa vuosipäiväpuheessaan Ansku kiitteli Oceanin tiimiä mahtavasta työilmapiiristä ja ihmetteli, miten nopeasti aika on kulunut. Kuluuhan se, hyvässä seurassa! Ansku sai vuosipäivälahjaksi kauniita kukkasia, laadukasta valkoviiniä ja S-ryhmän lahjakortin. 

 

Paljon onnea Anskulle 4. vuosipäivän johdosta ja rutkasti onnea tuleviin mukaviin haasteisiin Oceanin tiimissä! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa