Blogi

EtusivuBlogi

23.08.2016
Anskun 5. vuosipäivä

Maanantaina 15.8. oli jälleen aihetta juhlaan, kun Oceanin ikioma vauhdikas miniaurinko Ansku vietti 5-vuotispäiväänsä Oceanin tiimissä!

 

Tampereen toimistolla myyntipäällikön tehtäviä hoiteleva Ansku on kuluneen viiden vuoden aikana omalla esimerkillään näyttänyt, miten päämäärätietoisuudella, tiukalla mutta iloisella ja humoristisella asenteella sekä kovalla työllä päästään omiin tavoitteisiin ja jopa niiden yli. Ansku onkin reippaalla kädellä iloista huumoria viljelevä esimerkillinen esimies, jolla on sekä osaaminen että sydän paikallaan. Komean vuosipäivän kunniaksi Ansku yllätettiin lahjapussukalla, josta löytyi Riedelin laadukkaat Overture-kuohuviinilasit, kuohuviiniä, laatusuklaata sekä pirteän värinen ruusukimppu. 

 

Vuosipäiväpuheessaan Ansku kiitteli mahtavia työkavereita ja tiimihenkeä sekä mainitsi itseensä uskomisen tärkeydestä. Vaikka työvuosia tiimissä on takana jo viisi, tuntuu kuitenkin siltä, tämä kaikki on vielä alkua: Jännittävää nähdä, mitä kaikkea tulevat vuodet tiimissä tuovatkaan tullessaan! 

 

Isosti onnea ihanalle Anskulle 5-vuotispäivän johdosta sekä onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin timattisessa tiimissä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa