Blogi

EtusivuBlogi

24.08.2017
Anskun 6. vuosipäivä

15.8. juhlistettiin Tampereen tiimin myyntipäällikön Anskun kuudetta vuosipäivää Oceanin tiimissä!

 

Kun Ansku kuusi vuotta takaperin aloitti myyntityöt Oceanin tiimissä, ei mennyt kauankaan kun kävi selväksi, että tässä naisessa on sitä juuri oikeanlaista asennetta! Iloinen, tarttuva hymy ja hersyvä huumori, ihmisläheinen ote työhön ja tosissaan tekemisen meininki ovat kombo, joka on kuuden vuoden aikana johtanut useampaankin ylennykseen ja myös tuonut Anskulle jopa omistusosuutta yrityksestä. 

 

Kuudennen vuosipäivän kunniaksi Ansku sai pullollisen laadukasta, samppanjamenetelmällä valmistettua Janz -kuohuviiniä sekä pirteän värikkäitä kukkasia. Jotkut väittävät, että timantit ovat naisen parhaita ystäviä - me täällä Oceanilla voimme puolestaan olla kiitollisia siitä, että meillä on parhaiden ystävien joukossa Anskun kaltainen timantti!

 

Perinteikkäässä vuosipäiväpuheessaan Ansku kiitteli tuutoreitaan Ernoa, Heidiä ja Villeä sekä koko Oceanin tiimiä ja totesi, että tässä porukassa on mukava temmeltää, oli kyseessä sitten arki tai juhla. Tiimin nuorempia jäseniä Ansku muistutteli itseensä luottamisen tärkeydestä, mitä ei kyllä voi koskaan korostaa tarpeeksi. Usko itseen on yksi tärkeimpiä menestyksen tekijöitä.

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Anskua 6. vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä!

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa