Blogi

EtusivuBlogi

22.08.2018
Anskun 7. vuosipäivä

 

Ocean Stonen myyntipäällikkö Anskulla tuli seitsemäs vuosi täyteen Oceanin timanttisessa myyntitiimissä! 

 

Pohjalaista huumorintajua viljelevä ja iloisella hymyllä varustettu Ansku juhli 15.8. jo seitsemättä vuottaan Ocean Stonella. Lahjaksi päivänsankari sai herkullista luomupunaviiniä ja kauniin kimpun värikkäitä kukkia. Perinteeksi muodostuneessa vuosipäiväpuheessaan Ansku muisteli menneitä ja totesi, että aika on kulunut hurjaa vauhtia. Vuosien varrelle on mahtunut paljon upeita hetkiä ja myrskyisempinä aikoina tiimi on aina ollut tukena ja turvana.

 

Anskulla on ollut selkeät tavoitteet heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Pirtsakka energiapakkaus teki selväksi, että lähtee tavoittelemaan esimiestehtäviä ja onkin edennyt urallaan ja hoitanut useita eri työtehtäviä vuosien varrella. Kaikkien muiden tavoin Ansku aloitti uransa myyjänä. Päättäväinen ja tavoitteellinen nainen eteni pian asiakaspalvelupäälliköksi ja on nyt toiminut jo useamman vuoden tiimiläisten koutsina ja Oceanin myyntipäällikkönä.

 

Työ on mahdollistanut monta asiaa joista sankari itse kertoo nauttivansa, näistä isoimpana intohimona matkustelu. Ansku myös kertoo, ettei ole ikinä ollut terveempi tai onnellisempi. Ocean Stonesta on vuosien varrella muodostunut toinen perhe ja on ollut upeaa todistaa omien “lasten” eli koutsattavien kasvutarinoita ja onnistumisia. Tunnepitoisen puheensa lopuksi liikuttunut koutsi kertoi, että Oceanilta töiden hakeminen oli maailman paras päätös ja muistutti kaikkia tiimiläisiä tavoitteiden asettamisen tärkeydestä!

 

 

 

Koko tiimi onnittelee Anskua vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin! <3 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa