Blogi

EtusivuBlogi

20.06.2017
Eevan 2. vuosipäivä

9.6. juhlistettiin jyväskyläläisen Eevan toista vuosipäivää Oceanin tiimissä!

 

Oceanin Jyväskylän toimiston huippumyyjä Eeva tunnetaan tiimin sisällä lempinimellä Tyyne, mikä kuvastaa hyvin naisen tyynen rauhallista olemusta ja työskentelytapaa. Rauhallisen ja ystävällisen lähestymistavan lisäksi Eevan vahvuuksiin töissä kuuluu tavoitteellisuus sekä hyvä asenne, mikä onkin varsin pomminvarma resepti myyntityössä menestymiseen. Tässä kohtaa on pakko mainita, että työkaverit arvostavat suuresti myös Eevan leivontaharrastusta, mikä ilmenee toimiston taukotilaan aika ajoin ilmestyvinä herkullisina leipomuksina ja muina herkkuina! :D Kiitos ja nam!

 

Vuosipäivän kunniaksi Eeva sai lahjaksi luomu-kuoharia, superterveellisiä hamppukeksejä sekä valkosuklaata. Perinteisessä vuosipäiväpuheessaan Eeva kertoili, että on hauska miettiä aikaa taaksepäin, sillä Oceanilla on tullut tehtyä, koettua ja opittua kaikenlaista uutta, hauskaa ja mielenkiintoista. Tästä onkin hyvä jatkaa eteenpäin, kiitos Eeva! :) 

Oceanin tiimiläiset toivottavat Eevalle onnea sekä paljon menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa