Blogi

EtusivuBlogi

03.01.2016
Eevan seniori-illallinen

 

 

 

Jyväskylän tiimiin kuuluvan Eevan seniori-illallisella nautiskeltiin legendaarisen Kissanviikset -ravintolan antimista.

Puutarhakadulla sijaitseva ravintola Kissanviikset on hemmotellut herkkusuita laadukkaalla ja mutkattomalla ruualla jo yli 50 vuoden ajan. Juhlakalu Eeva ei ollut käynyt Kissanviiksissä aikaisemmin, joten ravintolavalinta osui siltäkin osin nappiin. Menua silmäillessämme totesimme, että edessämme olisi melkoiset valinnan vaikeudet, sillä kaikki kuulosti niin kovin hyvältä! Yksi valinta seniori-illallisella on kuitenkin helppo: Alkuun nautitaan lasilliset kuohuvaa uuden seniorin kunniaksi!

Pitkällisten pähkäilyiden päätteeksi illallisseurue alkupaloiksi tilattiin herkullisia valkosipulietanoita, riimihärkää ja maa-artisokkakeittoa. Pääruuaksi pöytään kannettiin mureaa härän sisäfilettä erilaisten lisukkeiden kanssa. Ruokien saapuessa silmämme suurenivat annoskoot nähdessämme. Tältä reissulta ei ainakaan jäisi nälkä! Vanha totuus kaikeksi onneksi on, että jälkiruoka menee eri vatsaan kuin muu ruoka, joten aterian päätteeksi upposi vielä yhdet suussasulavat crème brûléet.

 

Persoonallisesti sisustettu ja tunnelmallinen pikkuravintola tarjosi mukavat puitteet herkullisesta ruuasta nauttimiselle. Parasta illassa oli kuitenkin jälleen kerran seura. Paljon onnea Eevalle seniori-tason saavuttamisen johdosta! :)

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa