Blogi

EtusivuBlogi

24.11.2020
Ellen 3v!

Viime viikolla juhlistimme supermyyjättäremme Ellenin kolmatta vuosipäivää. Samalla hurrasimme myös Ellenin edellisenä päivänä tekemää henkilökohtaista myyntiennätystä. Sen verran myyntiennätyksestä sanottakoon, että kuuden tunnin työstä, kun tekee 300€ palkan, niin supermyyjättären titteli on ihan ansaittu.

 


Ellen kertoi vuosipäiväpuheessaan kuinka paljon hän on oppinut Oceanin aikana ja kuinka moni asia on muuttunut parempaan suuntaan. Esimerkiksi terveysasioista, Ellen kertoi oppineensa hurjan paljon ja voikin paljon paremmin kuin uransa alussa. Töihin on myös aamuisin kiva tulla, eikä työkaveritkaan kuulemma ole yhtään hassumpia. ;)


Vuosipäivänsä kunniaksi Ellen sai kotiinviemisiksi kauniita kukkasia, belgialaista suklaata, luomuviiniä ja kuvataiteilija Ella Hällforsin kuvittaman ihastuttavan seitsenpistepirkko -heijastimen.

 


Tiimi onnittelee Elleniä ja toivottaa monia kauppakellon kilahduksia tulevaan! <3


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa