Blogi

EtusivuBlogi

23.11.2018
Ellenin 1. vuosipäivä

 

Ellenin ensimmäistä vuosipäivää Oceanin tiimissä vietettiin tiistaina 21.11.2018. 

 

Oceanin tiimissä työskentelevä Super-Elleniksi tituleerattu Ellen on kuluneen vuoden aikana oppinut huikeita määriä niin myynnistä kuin itsestäänkin. Nuoren naisen asenne on puhdasta kultaa ja tästä tarmonpesästä voivat ottaa mallia niin uudet kuin vanhemmatkin tiimiläiset!

 

Ellenin ensimmäiseen vuoteen Oceanilla on mahtunut vaikka ja mitä! Tämä vuosi onkin ollut melkoista muutosten aikaa ja kehitystä on tapahtunut niin ammatillisesti kuin monilla muillakin elämän osa-alueilla.

 

Vuosipäiväpuheessaan Ellen kehui, että kulunut vuosi on ollut hänen elämänsä paras. Super-Ellen kertoikin kehittyneensä enemmän kuin ikinä aiemmin ja muuttuneensa myös ihmisenä. Päättäväinen nainen on vuoden aikana myös päässyt irti tupakanpoltosta ja sehän on ehdottomasti hatunnoston paikka!

 

Vuosipäivän kunniaksi Ellen sai tiimiltä lahjaksi kauniita ruusuja ja tietysti viskiä (josta on vuoden aikana vitsailtu useampaan otteeseen)! ;)

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Elleniä vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! 
Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa