Blogi

EtusivuBlogi

21.11.2019
Ellenin 2. vuosipäivä

Ellenin toista vuosipäivää Oceanin tiimissä vietettiin keskiviikkona 20.11.2019. 

 

Oceanin Timanttisessa Myyntitiimissä työskentelevän Ellenin toista vuosipäivää juhlittiin iloisissa merkeissä. Supernaisella oli hymy herkässä ja perinteisessä vuosipäiväpuheessaan hän ottikin puheeksi menneen vuoden huippuhetket. Päällimmäisenä nuoren naisen mieleen oli jäänyt tämänvuotinen Team Trip. Bulgariaan suuntautunut tiimimatka antoi paljon voimavaroja loppuvuoteen, huippukoulutuksia työn eri osa-alueilla ja mahdollisuuden vahvistaa jo entuudestaan vahvoja tiimisiteitä. Ellen kertoi tiimin yhteishengen olevan ainutta laatuaan ja kuinka upealta tuntuu tulla töihin joka aamu, kun ei ahdista tipan vertaa. Tiimin kesken on upeaa pitää hauskaa ja heittää hurtimpaakin huumoria. :)

 

Sankaria muistettiin vuosipäivän kunniaksi kauniilla kukkasilla, herkullisilla banaanilastuilla ja luomu akaasiahunajalla.

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Elleniä vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! <3

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa