Blogi

EtusivuBlogi

24.01.2019
Ellenin seniori-illallinen

Keskiviikkona 9.1. oli Timanttisen Myyntitiimiin Ellenin seniori-illallisen vuoro!

Myyntitiimimme ilopilleri ja hersyvällä huumoriila varustettu Ellen pääsi nautiskelemaan seniori-illallista skandinaavisten makujen pariin Ravintola Franklyyn.

 

Senioriksi ylennytään vain kerran joten pöydän tarjoilutkin olivat sitä luokkaa! Ilta aloitettiin herkullisten kampasimpukoiden, porocarpaccion ja etanoiden saattelemana. Pääruoaksi valikoitui rotukarjan flank steakia, siikaa ja jokirapua. Herkkusuut olivat mielissään! Vaikka paitojen napit jo pingottivat, tilattiin tavalliseen tapaan vielä kasa herkullisia jälkiruokia. Niin ruokapuolen Banaani brûlée ja avocadomousse basilikasiirapilla kuin juomaksi tilatut Irish Coffee ja Monte Cristo -kahvi löysivät tiensä parempiin suihin.

 

Aika kului nopeasti hyvän ruoan ja vielä paremman seuran parissa. Ellen kertoi, että työ Oceanilla on kehittänyt ja muuttanut häntä paremmaksi elämän eri osa-aluilla. Uunituore seniori olikin sitä mieltä, että päättynyt vuosi 2018 oli paras tähän mennessä eletyistä. Yhdessä koko illallisseurua tuumasi, että sama teema pidetään yllä jatkossakin ja vuodesta 2019 tehdään kaikkien aikojen paras!

 

Suurenmoiset onnittelut Ellenille upeasta suorituksesta, seniori-tason saavuttamisesta! :)

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

 

 

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa