Blogi

EtusivuBlogi

23.02.2021
Enkkapäivä

Viime viikon keskiviikkona järjestettiin toimistolla enkkapäivä. Jokainen tiimiläinen valmistautui keskiviikkoiseen työpäivään yhtä huolellisesti kuin olisi lähdössä kisaamaan olympialaisiin. Yhdessä myyntipäällikön kanssa katsottiin tavoiteltava myynnillinen luku, jota jokainen lähtisi tavoittelemaan.

 

 

Mikä ihmeen enkkapäivä ja mistä moinen ajatus?

 

Enkkapäivä ei oikeastaan ole mitenkään poikkeuksellinen päivä. Työnkuva on ihan samanlainen kuin muinakin päivinä ja työ tapahtuu ihan normaaliin tapaan toimistolla. Ainoastaan päivään valmistautuminen eroaa muista päivistä. Valmistautuminen on hieman huolellisempaa; pyritään lepäämään kunnolla, eväät on kunnossa ja ennen kaikkea asenne kohdillaan.

 

Idea ennätyksiä rikkovasta päivästä juontaa juurensa ihan Oceanin alkuaikoihin. Tällöin heräsi ajatus, että voisiko yhtenä päivänä haastaa itseänsä normaalia enemmän ja venyä omiin ennätystuloksiin. Siitäpä se ajatus sitten lähti ja ennätyksiä on lähdetty rikkomaan toimistollamme säännöllisesti. Vaikka omaa ennätystä ei tuloksellisesti päivän aikana rikkoisikaan, saa päivästä arvokasta kokemusta taas tuleviin työpäiviin. Moni hoksaakin enkkapäivän jälkeen mitä voisi jatkossa tehdä hieman toisin.

 

 

Tällä kertaa omien henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi, asetimme myös yhteisen tiimitavoitteen. Sen saavuttamalla lähtisimme porukalla burgereille. Timanttinen myyntitiimimmehän meni komeasti yli tavoitteen, joten ryhmä rämää odottaa burgeridinneri! Jes!

 

Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa