Blogi

EtusivuBlogi

11.08.2021
Enkkapäivän burgerit

Järjestimme viime helmikuussa toimistolla enkkapäivän, jonka porkkanana (tai tässä tapauksessa voisi sanoa että hampurilaisena) oli, että tiimin päästessä yhteiseen tiimitavoitteeseen, menemme porukalla burgeridinnerille. Palkinnon lunastus hieman viivästyi vallitsevien olosuhteiden takia, mutta lunastuksen aika tuli nyt! Ja niinpä ryhmä rämä pääsi viimein herkuttelemaan burgereilla ja kylmillä virvokkeilla.

 

 

Paikaksi valikoitui toimistomme lähellä sijaitseva ravintola Ukkometso, josta osa porukasta tiesikin jo entuudestaan, että sieltä löytyy taatusti hyvät hampurilaiset. Tämän kertaiseksi hittihamppariksi nousi ehdottomasti chili-pekonihampurilainen.

 

 

Vaikka sade piiskasikin ulkona, tunnelma sisällä oli aurinkoinen. Huonoilta jutuilta ja naurunremakalta ei tälläkään kertaa siis voinut välttyä.

 

 

Kiitos vielä kaikille ennätystehtailijoille! :)

 

Mikä ihmeen enkkapäivä? Vastauksen pääset lukemaan tästä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa