Blogi

EtusivuBlogi

08.07.2020
Ensimmäinen päivä toimistolla

Olette saattaneet somesta huomatakin, että meillä on aloittanut kesän kynnyksellä uutukaisia myynnin puolella. Saimmekin siitä ajatuksen, että voisimme kertoa miten meillä Oceanilla hoidetaan perehdytys, ja miltä se tuntuu tulla uutena työntekijänä mukaan hullunkuriseen porukkaamme.

 

 

Ensimmäisenä päivänä, kun uusi työntekijä astuu toimistolle, kirjoitetaan ihan ensinnä työsopimus. Sopimusasioiden jälkeen käydään läpi firmaan ja myyntiin liittyviä perusasioita. Ensimmäisenä päivänä makustellaan jo myös myynnin tarjoamia mahdollisuuksia sekä tienisteissä että työuralla etenemisessä. Ensimmäisen päivän päätteeksi työntekijä pääseekin sitten jo tositoimiin ja soveltamaan oppimaansa.

 

Vaikka uudella työntekijällä on työuransa alussa intensiivisemmin koulutuksia, ei se tarkoita, että oppiminen loppuisi siihen. Järjestämme esimerkiksi säännöllisesti toimistolla koulutuksia ja osallistumme vuosittain järjestettävään Nordic Business Forumiin. Esimiehemme kulkee myös koko työuran työntekijöiden polulla mukana ja kaikilta saa aina kysyä apua. Meillä Oceanilla koulutus kestää ylipäätään koko työuran, aina voi oppia uutta ja kehittyä.

 

 

Haastattelimme uutukaisiamme, Aarnea ja Alinaa, ja annetaankin heidän kertoa miltä tuntui aloittaa hommat Oceanilla.

 

”Ensimmäisenä päivänä toimistolle oli helppo tulla. Porukka otti tosi hyvin meidät vastaan ja tuntuikin siltä kuin olisi kaveriporukkaan tullut. Oli kiva, kun sai olla aivan omana itsenä, eikä tarvinnut jännittää.

 

Perehdytys oli hyvä ja kattava, ja oli mukavaa, kun pääsi sitten heti tositoimiinkin päivän päätteeksi. Oli myös tosi tärkeää, että meille sanottiin, että aina saa kysyä, jos tulee jotain kysymyksiä mieleen. Alussa, kun tulee niin paljon uutta asiaa, ettei heti kaikkea hoksaa edes kysyä, niin voi kysyä sitten myöhemmin, jos tulee jotain mieleen.

 

Tärkeimpänä on kuitenkin se, että saa kannustusta ja hyvää palautetta. Tuntuu hyvältä, kun välitetään ja joka päivä kysellään kuulumisia, eikä vaan heitetä jonkun muutaman tunnin perehdytyksen jälkeen tekemään yksin hommia.”

 

- Aarne ja Alina

 

 

Mikäli sinä etsit uusia tuulia työelämääsi, meillä on rekry avoinna!

Laita hakemusta tulemaan TÄSTÄ!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa