Blogi

EtusivuBlogi

21.09.2018
Epäonnistumisen pelko ja nollaaminen -koulutus

Epäonnistumisen pelko

 

Jokainen meistä on varmasti kokenut epäonnistumisen pelkoa jollakin elämän osa-alueella oli kyse sitten koulu-, työ- tai siviilielämästä. Myyntityössä epäonnistumisen pelko voi nostattaa palan kurkkuun, saada kämmenet hikoilemaan ja pahimmassa tapauksessa saada myyjän luovuttamaan omien tavoitteiden ja unelmien tavoittelun. Koko Oceanin tiimi sai kullanarvoisia vinkkejä epäonnistumisen pelkoa käsittelevässä koulutuksessa maanantaina 17.9. 

 

 

Pelko on itsessään täysin inhimillistä ja epäonnistumisia sattuu kaikille. Osa ihmisistä kuitenkin pelkää epäonnistumisia niin paljon, etteivät he edes uskalla yrittää ja tavoitella onnistumisia. Mikäli pelkäät ettet saa haluamaasi työtä haastattelun perusteella, epäonnistut työssäsi tai asiakkaalle soittaminen pelottaa ja tuntuu ylivoimaisen vaikealta, ota askel taaksepäin ja kysy itseltäsi miksi epäonnistuminen pelottaa. Mikä on pahinta mitä voi tapahtua? Myyntityössä vastaus tähän kysymykseen on simppeli. Pahin asia mitä sinulle voi puhelun aikana tapahtua on saada kieltävä vastaus asiakkaalta. Kun asiaa käsittelee tästä näkökulmasta ei pahinkaan mahdollinen skenaario kuulosta enää yhtään pelottavalta. Jokainen epäonnistuminen onkin ns. "esionnistuminen" ennen todellista onnistumista ja läpimurtoa! :)

 

 

 

 

Nollaaminen

 

Jokainen Ocean Stonen tiimiläinen oppii nollaamisen salat niin työn kuin koulutuksen kautta. Jokaisella voi olla oma henkilökohtainen tapansa nollata. Osalle nollaminen tarkoittaa nyrkkeilyä tai vaikkapa punnertamista taukotilassa, osa ottaa rennosti ja meditoi omalla paikallaan ja joskus nollaamiseen tarvitaan hyvät naurut ja muutama huono vitsi. Tärkeää on se, että pystyy nollaamaan soittosettien jälkeen ja ennen uutta työpäivää , jolloin pystyy laittamaan kaiken energiansa ja keskittymiskykynsä likoon. Koulutuksen lopuksi todettiinkin, että “mitä parmpi olet nollaamaan, sitä parempi olet myymään”.

 

 

SÄÄNNÖLISTÄ KOULUTUSTA

 

 

Ocean Stonen tiimi pääsee nauttimaan monipuolisesta ja säännöllisestä koulutuksesta läpi vuoden. Koulutusten aihealueet vaihtelevat oman myynnin ja tuloksen parantamisesta hyvinvointiin ja terveyteen! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa