Blogi

EtusivuBlogi

13.07.2018
Fear Factor 2018

Onko Fear Factor konseptina tuttu käsite? Joe Roganin juontamaa Fear Factoria esitettiin Yhdysvalloissa useampikin kausi ja rantautuihan sarja myöhemmin Suomeenkin Pelkokertoimen nimellä. Fear Factorin ideana on poistua omalta mukavuusalueelta erilaisten haasteiden myötä. Fear Factor on tullut Ocean Stonelle jäädäkseen ja erilaisia ruokaan liittyviä haasteita osataan jo odottaa. Juhannuksen alla perinteinen Fear Factor järjestettiin niin Tampereen kuin Jyväskylän toimistoilla.

 

 Fear Factor on tuonut enemmän ja vähemmän eksoottisia herkkuja tiimiläisten ulottuville jo vuodesta 2012. Vuosien varrella tiimiläiset ovat päässeet herkuttelemaan mm. tulistakin tulisimmilla chilikastikkeilla, blendatulla Big Mac -aterialla ja Ruotsin lahjalla maailmalle, eli surströmmingillä.

 

Tänä vuonna tiimiläiset pääsivät maistelemaan Kaakkois-Aasian ruokakulttuurin helmiä. Työt päätettiin aikaisemmin ja tiimi pääsi valmistautumaan henkisesti tulevaan koitokseen. :)

 

Päivän ensimmäiseksi ruokalajiksi paljastui kanan varpaat. Kanan varpaita syödään eri puolilla maailmaa  Thaimaasta, Kiinasta ja Indonesiasta aina Etelä-Afrikkaan asti. Kattaus ei kuitenkaan päättynyt varpaisiin. “Jälkiruoaksi” tarjoiltiin maailman pahanhajuisinta hedelmää, duriania.

 

Tiimiläisten reaktiot ja kommentit tämän vuoden Fear Factor kattauksesta voit katsoa oheiselta videolta! Mitä maistellaan ensi vuonna? ;)       

 

FearFactor

Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa