Blogi

EtusivuBlogi

28.07.2015
Gurmeeta Pöllöwaarissa

 

Kirsin palkintoillallinen oli upea elämysmatka kesäisten makujen maailmaan.

 

Jyväskylän tiimiin kuuluva Kirsi voitti Oceanin kevätarvonnasta koulutus+illalliskombon, joka päästiin vihdoin lomien jälkeen toteuttamaan. Illallispaikaksi valikoitui Jyväskylän parhaaksi ravintolaksi äänestetty ravintola Pöllöwaari.

 

Pöllöwaari tarjoaa loppuun asti harkittuja fine dining kokonaisuuksia. Ystävällinen tarjoilijamme suositteli keittiömestarin valmista menua, ja tartuimmekin ilman muuta vihjeeseen. Kesäniityt -nimisen menun kaveriksi otimme myös viinipaketin, joka sisälsi jokaiselle ruokalajille täydellisesti sovitetun viinin.

 

Jokainen ruokalaji oli kuin taideteos ja makumaailma niin puhdas, herkullinen ja kiinnostava, että illallisen aikana koettiin silkasta ihmetyksestä ja ihastuksesta johtuvia pitkiä hiljaisia hetkiä. Tällaista on ruoka parhaimmillaan!

 

Arviomme ravintola Pöllöwaarista: Ocean Stone ja Kirsi approves!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa