Blogi

EtusivuBlogi

08.10.2020
Heidi ja Madeiran etätoimisto

Viime viikon torstaina vietimme toimistolla Heidin "läksäreitä". Vanha jyyrämme lähti toteuttamaan pitkäaikaista haavettaan ulkomailla asumisesta, ja pitääkin nyt tämän talven Oceanin etätoimistoa pystyssä Madeiralta käsin. Alta pääset lukemaan lisää Heidin ajatuksia!

 

 

"Innokkaana matkailijana oon aina ollut kiinnostunut näkemään ja kokemaan uusia asioita ja tutustumaan erilaisiin kulttuureihin. Kaikki lomat olen käytännössä koko urani ajan viettänyt ulkomailla eri kohteissa. Muutaman viikon reissuista jäi aina paljon käteen, mutta ajatus pidemmästä reissusta ja ihan ulkomailla asumisesta ovat kyteneet jo kauan.

 

Koska etähommille ulkomailta käsin näytettiin vihreetä valoa ja teknisen puolen osalta se ei ollut mahdotonta, tartuimme tuumasta toimeen. Kohteeksi valikoitui Madeiran saari enimmäkseen lämpimän talven ja hyvien harrastusmahdollisuuksien vuoksi. Puolisoni kun tykkää pelata golfia, niin tähän Madeiralla onkin loistava mahdollisuus.

 

 

Madeiran saariryhmä on Portugaliin kuuluva autonominen alue, joka sijaitsee Pohjois-Atlantilla. Madeira tunnetaan vesikanavistaan eli levadoistaan, Madeira-viinistä, sekä nykyisin varmaankin myös siitä, että se on Christiano Ronaldon kotisaari. 

 

 

Puolen vuoden ulkomailla asumisen aikana teen tosiaan töitä etäyhteydellä samassa aikataulussa toimiston väen kanssa. Soitellaan varmasti paljon tiimin kanssa videopuheluita ja vaihdetaan kuulumisia. Voidaan myös kisailla kansainvälisesti Madeira vs. Tampere -myyntiskaboissa :D

 

 

Vapaa-ajalla tulee varmasti käveltyä paljon rantapromenadeilla fiilistellen Atlantin tuulia ja seikkailtua ympäri saarta sekä harrastettua vesiliikuntaa eri muodoissa.

 

 

Edessä on virkistävän erilainen talvi ja taatusti päästään tutustumaan paikalliseen menoon. Vanhoista espanjan opinnoista on toivon mukaan hyötyä, kun lähtee portugalia opettelemaan. Totta kai pitkällä reissulla pääsee kielen ja kulttuurin lisäksi aina oppimaan jotakin uutta myös itsestä.

 

Terkkuja kaikille!"

 

Heidin kuulumisia pääset jatkossakin seuraamaan meidän somesta (Facebook ja Instagram).


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa