Blogi

EtusivuBlogi

19.06.2018
Heidin 10. vuosipäivä

 

Ocean Stonen myyntijohtaja ja Jyväskylän tiimin koutsi Heidi sai juhlia jo kymmenettä vuosipäiväänsä Oceanin timanttisessa myyntitiimissä! 

 

 

Hurtilla huumorintajulla ja tekemisen meiningillä varustetulla Heidillä on takanaan huikea kymmenen vuoden ura Ocean Stonen timanttisessa myyntitiimissä. Heidi on kymmenessä vuodessa ehtinyt kavuta kesätyöntekijästä myyntijohtajaksi ja oppinut vuosien varrella yhtä ja toista. Heidi on opitun kautta päässyt myös opettamaan muita tiimiläisiä ja jokainen nykyinen tiimiläinen voi varmasti nimetä useammankin "Jullilta" opitun asian.

 

 

Perinteeksi muodostuneessa vuosipäiväpuheessaan Heidi kiitteli kaikkia tiimiläisiä, niin omia tuutoreita kuin tuutaroitavia. Heidi totesi puheensa alussa, että kymmenen vuotta on kulunut ihan hujauksessa. Ajalla on tapana kulua hurjaa tahtia kun on hauskaa! :)  Heidi muistutti kaikkia tiimin tärkeydestä ja siitä, että ahkeralla työnteolla, mukavuusalueelta poistumisella ja ottamalla härkää sarvista voi saavuttaa mitä tahansa!

 

 

Heidin asennetta ovat alkuajoista lähtien ihailleet niin omat koutsit kuin matkan varrella mukaan tulleet tiimiläiset. Heidin sanoja lainaten: “Miten niin ensin työ ja sitten huvi, kun työkin voi olla huvia!”

 

 

Lahjaksi Heidi sai “tonnin setelin” eli tuhannen euron arvoisen 10-vuotis bonuksen, aitoa shampanjaa ja kuvakirjan vuosien huippuhetkistä ja kommelluksista!

 

 

Koko tiimi onnittelee pyöreiden vuosien johdosta ja toivottaa Heidille onnea ja menestystä myös tuleville vuosille ja vuosikymmenille! :) 

vuosipäivä

Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa