Blogi

EtusivuBlogi

24.06.2019
Heidin 11. vuosipäivä

Kesäkuun 9. päivä juhlittiin Oceanin myyntijohtajan, Heidin, 11. vuosipäivää Timanttisessa Myyntitiimissä.

 

Vuosia muilta oppia ammentanut ja nykyään oppejaan eteenpäin jakavalla naisella oli vuosipäivänä hymy herkässä. Kotiinviemisiksi "Julli" saikin herkkuviiniä ja kauniin kimpun upeita kukkasia. :)

 

Heidi löysi tiensä Oceanin tiimiin vuonna 2008 aloittaessaan kesätyöt myyjän tehtävissä. Timantinkovalla asenteella varustettu nainen sai muutaman vuoden kuluttua roppakaupalla lisävastuuta kun hänet nimitettiin Oceanin myyntipäälliköksi. Heidi teki myyntipäällikön hommia useamman vuoden mutta tiimin kasvaessa vastuu ja usean vuoden kokemus toi nuorelle naiselle jälleen lisävastuuta. Vuodesta 2013 alkaen myyntijohtajaksi nimitetty Heidi onkin johdattanut koko Timanttista Myyntitiimiä, koutsannut uusia myyjän alkuja ja järjestänyt toinen toistaan parempia koulutuksia. Lue alta Heidin pohdintoja ja tsekkaa kuvat vuosien varrelta. :)

 

Mikä on paras muistosi Oceanin ajalta?

 

11 vuotta tuli tosiaan täyteen. Välillä ihan säikähtää, että onko siitä jo niin kauan... Pitkään uraan mahtuu paljon asioita. Ensimmäisiä isoja juttuja uran ajalta on ensimmäinen yli 5000 euron tili. Se oli nuorelle myyjänalulle iso asia, ja siinä jotenkin näki sen, että tässä hommassa mikä tahansa on mahdollista. Olen tyytyväinen, että aikanaan löysin sen kärsivällisyyden ja rohkeuden itsestäni, että satsasin tähän hommaan. Vuosien varrella tämän jengin kanssa on tehty monta ikimuistoista ulkomaanreissua, ne ovat myös erittäin lämpimiä muistoja. :)

 

Vuosi 2010: Heidin ensimmäinen yli 7000€ tili ja kunniakirja kultapossuineen.

 

Vuosi 2010: Kunniakirjaa, kunniakirjan perään. 7000€ tilin kunniaksi kiveksiä Saludissa. 

 

Vuosi 2010: Uunituore Ocean Stonen Myyntipäällikkö pikkujouluissa.

 

Vuosi 2012: Legendaarinen Brian Tracy ja Heidi Nordic Business Forumilla.

 

Mikä on paras oppi minkä olet saanut Ocean Stonelta?

 

Suurimpana oppina tähän harvaan päähän on jäänyt ajatus siitä, että se mihin keskityt, se vahvistuu - niin hyvässä kuin pahassa.

 

Vuosi 2013: Heidi kouluttamassa pikkujouluissa.

 

Vuosi 2015: Heidi Anskun ja Eijan kanssa vuoden 2015 Nordic Business Forumilla.

 

Vuosi 2016: Heidi vauhdissa. Uutta sävyä toimiston seiniin.  

 

Vuosi 2016: Heidi et co. suunnittelureissulla Rodoksella. Yksityisestä altaasta kelpasi nauttia! 

 

Vuosi 2016: Vuoden päätöspalaveria kera Ernon ja KauppaIpan. 

 

Vuosi 2017: Palaveria Kustaassa, 

 

Terveiseni lukijalle:

 

Tulevaisuuden tiimiläisille terveisinä haluaisin jakaa sen ajatuksen, että eteneminen ja kehittyminen vaatii keskittymistä, kärsivällisyyttä ja uskallusta. Usein huomaa, että uransa alussa olevat myyjät kuvittelevat, että kaikki tapahtuu kuin itsestään, eikä  välttämättä hoksata sitä, että se vaatii töitä. Tämä on työnä sellainen, että kun on valmis itse satsaamaan paljon, voi myös saavuttaa paljon!

 

Vuosi 2018: Heidi Ernon ja Eijan kanssa Tukholman Nordic Business Forumilla.

 

Vuosi 2019: Heidi ja Erno Tukholmassa matkalla iltapalaveriin. 

 

Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Heidiä vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin timanttisessa poppoossa ! :)

 

Vuosi 2019: Heidi (vasemmalla) ja Timanttinen Myyntitiimi Bulgariassa Team Tripillä. 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa