Blogi

EtusivuBlogi

09.06.2020
Heidin 12. vuosipäivä

Tänään saimme vuorostamme juhlia hurjan pohojalaasen myyntigurumme, Heidin, 12-vuotista taivalta Oceanilla. Heidi, elikäs Julli, on omalla asenteellaan ja kovalla tuloksellaan ansainnut itselleen paikan monen myyjän esikuvana, ja tehnyt hienon uran tiimissämme. Saimme tiimimme vanhimmalta tietäjältä, Ernolta, vuosipäivän kunniaksi muistelman Jullista.

 

 

"Minua pyydettiin Oceanin tiimin vanhimpana (olen Oceanin aikajanalla jaetulla ykkössijalla Eijan kanssa) kertomaan jokin tarina Heidin 12v juh(a)lapäivän kunniaksi. Pyytäjällä oli vain yksi toivomus: ajassa pitää mennä niin paljon taakse päin, että muut eivät ole olleet paikalla valikoitua hetkeä näkemässä. Hypätään siis aikakoneeseen, vedetään vivut kaakkoon ja matkataan aivan Heidin työuran ensihetkeen, huhtikuun ensimmäiseen päivään vuonna 2008.

 

Heidi saapui Oceanille työhaastatteluun 1.4.2008 klo 13:00. Kalenterissani lukee merkintä "Huipputyttö. 1v armeijassakin. 4,5/5!". Heidi teki työhaastattelussa asenteellaan lähtemättömän vaikutuksen ja halusimme hänet heti tiimiin. Aloitusta jouduttiin kuitenkin odottamaan jonkin aikaa, sillä Heidi oli lähdössä pidemmälle matkalle Intiaan. Aloituspäiväksi muodostui lopulta 9.6.2008. Tuolta päivältä almanakka kertoo seuraavaa: "Heidi palaa Intiasta ja aloittaa täysillä :)". Totta joka sana. Miten muutenkaan Heidi voi aloittaa kuin täysillä!

 

Kun Heidi saapui kesäkuisena aamuna 9.6.2008 Tampereen Aleksanterinkadulla sijaitsevalle Oceanin toimistolle, oli näky hyvin erilainen kuin keskimäärin uuden tiimiläisen kohdalla. Heidillä oli päällään Rage Against The Machinen paita ja hän oli tullut suoraan Saksan festareilta aloittamaan kesätyöt (kyllä, luit oikein!) Oceanin puhelinmyyjänä. Ensitöikseen Heidi kertoi vaatetuksen syyn olevan aikatauluissa ja logistiikassa; festareilta piti lähteä kesken kaiken, että kerkeää töihin! Näkemättä oli jäänyt myös Rock Im Parkin pääbändin, Metallican, keikka. Työsuhde meinasi loppua siihen paikkaan, mutta tyydyin antamaan vakavan varoituksen, että uuden työn aloittaminen ei ole missään nimessä hyväksyttävä syy jättää Metallican keikkaa väliin!

 

Siitä päivästä Heidin ura starttasi. Tuolloin takuupalkkoja ei tunnettu ja uunituoreen kesätyöntekijän ensimmäisen kuukauden tili oli 669,55 euroa. Pian kesätyö muuttui vakityöksi ja opiskelut koulunpenkillä jätettiin muille. Puoli vuotta työuran aloituksesta Heidi lähti viettämään vuoden 2008 joulua 5779,33 euron kuukausitili kainalossa!

 

Tähän reiluun vuosikymmeneen mahtuu vaikka ja mitä; matka on ollut kerrassaan huima! Kiitos Heidi kuluneesta 12 vuodesta, onnittelut upeasta merkkipaalusta ja toivottavasti vietämme yhdessä 24v päivää vuonna 2032!"

 

-Erno

 

 

Juhlan kunniaksi juotiin toimistolla kaakkukahaveet ja Heidi sai lahjaksi pussukan täynnä herkkuja. Kyllä näillä eväillä kelpaa vuosipäivää juhlistaa :)

 

 

Isot onnittelut koko timanttiselta myyntitiimiltämme ja menestystä myös tuleviin vuosiin! <3 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa