Blogi

EtusivuBlogi

24.06.2021
Heidin 13. vuosipäivä!

Kesäkuun alkupuoliskolla etämuijamme Heidi aka Julli (rakkaalla lapsella on monta nimeä) täytti Oceanin iässä huikeat 13 vuotta! Jo koto-Suomeen palannut Heidi, vietti viime talven etähommissa Madeiralla. Alta pääset lukemaan etämuijan mietteitä kuluneista vuosista ja etätöistä.

 

 

"Kolmeentoista Oceanin vuoteen mahtuu kaikenlaista työtehtävää! Olen ehtinyt mm. vetää toimistoa Tampereella, johtaa 5 vuotta Jyväskylän myyntiprojektia, ja viimeisimpänä vaihteluna olen tehnyt töitä toimiston ulkopuolella. Olen aika liikkuvaista sorttia ja matkustelu niin kotimaassa kuin ulkomailla on aina vetänyt puoleensa. Viimeisen vuoden aikana on ehtinyt jo nähdä vaikka millaista toimistoa: Pohjanmaalla vanhempien luona, Säkylän Pyhäjärven rannalta mökiltä ja 7 kuukautta Madeiralta. Etätyössä mukavinta onkin se, että se ei ole paikkaan sidottu.

 

Toinen mukava puoli on se, että myös työaika on joustava. Omiin aikatauluihin pystyy vaikuttamaan melko paljon, kunhan työt tulee hoidetuksi, ja asiakaskontaktit tekee silloin, kun ihmiset on hereillä :D Työmatkakin on ihanan lyhyt, makkarista työhuoneeseen kävelee alle minuutissa.

 

Tulevaisuus tuo varmasti mukanaan uusia mukavia haasteita, joita odotan innolla. Toivon myös, että saan jatkaa etähommissa, koska pidän sen tuomasta liikkumavarasta ja mahdollisuuksista.

 

Kiitokset vielä Oceanin jengille, että saan olla osa timanttista tiimiä ja aurinkoista kesää kaikille!"

 

 

Kiitos Julli kuluneista vuosista ja isot onnittelut vielä kerran koko tiimiltä! <3


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa