Blogi

EtusivuBlogi

28.02.2019
Helmikuinen tapas-ilta

Oceanin Timanttisen Myyntitiimin timantit kerääntyivät perjantaina 15. helmikuuta toimistolle herkullisen tapas-illan merkeissä. Tapakset loivat aurinkoisia fiiliksiä pistävien pakkasten keskelle.

Ilta aloitettiin kuohuvalla, totta kai! 

 

Työpäivän päätteeksi illan suunnittelijat Merja ja Heidi laittoivat toimiston koreaksi. Tiimiläiset saapuivat pelipaikoille ja saivat nauttia herkullisista ruoka- ja juomakattauksista. Maukkaista juustoista, lihoista ja muista tapaksen päällisistä saatiin taiottua herkkupaloja moneen makuun. Toimiston suosikkiluomupunaviinikin löysi tiensä parempiin suihin!

Musavisan kysymykset osoittautuivat kinkkisiksi.

Jälkipyykki -lautapelissä Jonna päihitti kaikki ylivoimaisesti. 

 

Illan aikana muodostettiin joukkueita ja vastattiin musavisan kysymyksiin, pelattiin hauskoja ja vielä hauskempia lautapelejä (illan ehdottomat suosikit olivat Jälkipyykki ja Cards Against Humanity) ja tietysti juteltiin ja vietettiin aikaa parhaassa mahdollisessa seurassa. Kippis kaikille iltaan osallistuneille timanteille! 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa