Blogi

EtusivuBlogi

17.06.2014
Herkkua etanaa, maukasta nieriää ja parasta seuraa

Tiistaina 17.6. oli vuoro helliä makunystyröitä Kirsin seniori-illallisen tiimoilla. Illallispaikaksi valikoitui yksi Jyväskylän ravintolauutuuksista, keskieurooppalaisia makuja tarjoava Vanha asemaravintola.

 

Oceanin Jyväskylän tiimiin kuuluva Kirsi on omien sanojensa mukaan kaikkiruokainen hyvän ruuan ystävä. Alkupalalistalta bongattu "Etanoita kolmella tavalla" herättikin Kirsin mielenkiinnon välittömästi, sillä kyseisiä nilviäisiä kuulemma harvemmin tapaa hänen kotikeittiössään.

 

Illallisseurue valikoi listalta etanoiden lisäksi toast skågenia, aivan erityisen maukasta nieriää vuohenjuusto-perunasosepedillä, sveitsinleikettä tikkuperunoilla sekä jälkiruuaksi lähes täyden kympin creme bruleeta, macaronseja sekä talon juusto- ja hedelmäkimaraa. Ruoka oli hyvää (ja sitä oli riittävästi, vyöryminen olisi ollut varteenotettava liikkumismuoto pois lähdettäessä), mutta illan kruunasi kuitenkin ennenkaikkea hauska ja iloinen seura!

 

^ Hyvä ruoka saa hyvälle tuulelle! ;)

Paljon onnea Kirsille seniori-tason saavuttamisen johdosta! :)

Toivoo,

 

Oceanin tiimiläiset

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa