Blogi

EtusivuBlogi

07.10.2014
Herkkuhetkiä Franklyn tapaan

Maanantaina 6.10. oli Tampereen tiimiin kuuluvan Mertsin vuoro nauttia hienosti ansaitusta seniori-illallisesta.

Tampereella asuva Merja, eli kavereiden kesken Mertsi tai Merkkari, on yksi Oceanin kovimmalla asenteella varustelluista tiimiläisistä. Mertsi  on kaikkien aikojen nopeimmin juniori -tasolta senioriksi päässyt tiimiläinen, mikä onkin hatunnoston arvoinen saavutus!

 

Seniori-illallispaikaksi valikoitui hyväksi havaittu, Hallituskadulla sijaitseva rehtiä ja maukasta ranskalaisvivahteista ruokaa tarjoileva Frankly. Ruokalistan huolellisen tutkimisen jälkeen tiensä pöytään löysivät mm. valkosipuliöljyssä tiristetyt ravunpyrstöt, härkä-carpazzio sekä etanat juustokuorrutuksella. Pääruuaksi seniori valitsi suosikkiansa, valkosipulikermaperunoita sekä "sian jalkaa", joka oli menussa nimetty fiinisti Ylikypsäksi porsaanpotkaksi. Pohjanmaalta kotoisin oleva Mertsi ylistikin moneen otteeseen, että "Muriaa on!". Muut illallisvieraat herkuttelivat valkosipulisella / cajun blackened härän sisäfileellä sekä erilaisilla lisukkeilla.

 

Ravintolan muiden asiakkaiden onneksi tämänkin iloisesti ääntelevän seurueen illanvietto oli pikkuhiljaa lähestymässä päätöstään, mutta ei ennenkuin viimeinen haaste oli selätetty: Franklyn suklaistakin suklaisempi suklaakakku. Se, miten tämä suklainen tuhtiuden tiivistymä saadaan aseteltua jo ennestään erittäin täpötäyteen vatsaan, on ikuinen mysteeri. No, tämäkin ihme tuli jälleen kerran todistettua. ;)

 

Franklyn ruuat olivat jälleen kerran ylivetoja, mutta niin oli myös seura; Kiitos Mertsi ja paljon onnea senioriksi pääsyn johdosta!

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa