Blogi

EtusivuBlogi

30.09.2013
Huippuseminaarin jälkimaininkeja

Kaksipäiväinen Nordic Business Forumin koulutus ylitti tiimiläisten kaikki odotukset.

 

Jyväskylän Paviljongissa 26.-27.9.2013 järjestetty liike-elämän seminaari nosti lavalle joukon maailman arvostetuimpia puhujia, kouluttajia ja yritysjohtajia, kuten Wikipedian perustaja Jimmy Walesin ja General Electricin legendaarisen yritysjohtaja Jack Welchin. Oceanin tiimiä koulutuksella edustivat Piia, Antti, Erno, Eija, Ville, Heidi ja Ansku.

 

 

Seminaari polkaistiin käyntiin huikealla Apocalyptican live-esityksellä. Musiikkia tarjoiltiin seminaarin mittaan myös Jenni Vartiaisen ja Vesa-Matti Loirin voimin. Tällaiset yllätykset lavalla varsinaisten seminaaripuhujien lisäksi toivat koulutukselle vinkeää festarihumun tuntua.

 

 

Maailmanluokan puhujat, mahtavat järjestelyt

Itse puhujista odotimme erityisesti Kanadalaisen journalisti Malcom Maxwellin, Wikipedian perustajan Jimmy Walesin ja General Electricin entisen toimitusjohtajan Jack Welchin puheenvuoroja. Odotus ei ollut turhaa, vaan herrasmiehet osoittautuivat kaiken hypen veroisiksi, ja vielä enemmän! Seminaarin kantavana teemana oli johtajuus, ja eri puheenvuorot käsittelivät aihetta joko asiapitoisen suorasti tai inspiroivan laajasti mielenkiintoisten esimerkkien kautta. Erityisesti seminaarin pääpuhuja Jack Welch yllätti ja valloitti seminaariväen hauskoilla letkautuksillaan, sydämellisellä esiintymistyylillään sekä suorasukaisilla ja käytännönläheisillä neuvoillaan. Muistiinpanoja kertyi noin 30 sivua per tiimiläinen, eli kiinnostavaa, innostavaa ja hyödyllistä asiaa kyllä riitti!

 

Koko seminaari on erinomaisen hyvin järjestetty. Lounastarjoilut olivat jälleen kerran vimpan päälle laadukkaat ja monipuoliset, tauotukset toimivat, kahvi oli hyvää ja näytteilleasettajilta sai kaikkea kivaa ilmaistavaraa lakupötköistä kirjoihin. Vaikka päivät olivat pitkiä, vireystaso pysyi jatkuvasti korkealla mahtavien puhujien ansiosta. Kun Alf Rehn tykitteli tuttuun tapaansa estradilla (puheessa vilahtelivat niin kissat kuin "innovaatiopornokin"), ei yli 3300-päisessä yleisössä ollut varmasti ainuttakaan, jonka silmä olisi lupsannut.

Professori Alf Rehn ja kissat

Ruuat olivat herkullisia, vaikkei kuvasta uskoisi!Loppusanat

 

Perjantain seminaaripäivän jälkeen istuimme Jyväskylän Jalossa ja kertasimme kahden edellisen päivän saldoa ja fiilistelimme ensi vuoden seminaaria, jolloin lauteille nousee mm. Arnold "Iso-Arska" Schwarzenegger. Tulimme siihen tulokseen, että koulutus oli kaikin puolin erinomaisesti onnistunut ja antoisa, ja saimme irti paljon sellaista asiaa, jota voimme hyödyntää omassa työssämme. Arnoldin sanoin: I'll be back.

 

Terkuin,

 

Tiimiläiset Eija, Erno, Heidi, Ville, Ansku, Piia ja Antti


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa