Blogi

EtusivuBlogi

19.11.2018
Hyvin tehty työ palkittiin 125€ lahjakorteilla

 

Ocean Stonen ahkera aspakaksikko teki sen taas! Oceanin asiakaspalvelussa on asetettu kovia tavoitteita ja tehty uutterasti töitä niiden saavuttamiseksi. 

 

Oceanin huikean aspatiimin upeat naiset Merja ja Jenni  saavuttivat lokakuussa tyylikkäästi Platina-kuukausitason! Yksi Platina -tason palkinnoista on 125 € lahjakortti fine dining -ravintolaan. Tason saavuttamisesta napsahtaa lisäksi komea 150 € rahabonus seuraavaan tiliin, joten Platina-tason saavuttaminen merkitsi yhteensä 275 € arvosta kuukausibonuksia per henkilö!

 

Mistä ihmeen bonuksista on kysymys? Ocean Stonella niin myynnin kuin asiakaspalvelun puolella on mahdollista ansaita erilaisia kuukausibonuksia. Kuukausibonusten arvot vaihtelevat rahallisesti 50€ ja 200€ välillä. Rahabonuksen lisäksi on mahdollista ansaita myös mm. elokuvalippuja, lahjakortteja tai vaikkapa luksusreissu ulkomaille.  ;)

 

Hyvin tehdystä työstä palkitaan! Koko Oceanin tiimi toivottaa Merjalle ja Jennille rutkasti onnea Platina-kuukausitason saavuttamisesta sekä herkullisia makuelämyksiä Ravintola Näsinneulassa!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa