Blogi

EtusivuBlogi

31.01.2018
Jennin 1. vuosipäivä

Tampereen toimistolla juhlittiin Jennin 1. vuosipäivää Oceanin Timanttisessa myyntitiimissä!

 

Oceanilla uskotaan, että aina on kun on syytä juhlia, on syytä juhlia! Yksi tärkeä etappi Oceanilaisen uralla on työsuhteen ensimmäinen vuosipäivä. Vuodessa on ehtinyt yleensä tapahtua paljon: On kouluttauduttu ja perehdytty kunnolla oman työnkuvaan, saavutettu monia tavoitteita, tehty omia ennätyksiä, ylennytty juniorista senioriksi, otettu osaa erilaisiin yrityksen koulutuksiin, juhliin ja tapahtumiin ja ylipäätään hitsauduttu kiinteäksi osaksi Oceanin työporukkaa. Kun Tampereen tiimin aurinkoisella ja periksiantamattomalla asenteella varustetulla Jennillä tuli ensimmäinen vuosi tiimissä täyteen, juhlittiin sitä tietenkin asiaankuuluvin menoin!

 

Perinteisessä vuosipäiväpuheessaan Jenni kertoi tiimille, miten alkujaan Oceanille töihin hakiessaan hän ei oikein edes tiennyt, minkälaisesta työpaikasta on kysymys. Päällimmäisenä tavoitteena oli vain "päästä jonnekin töihin", mutta aika pian kävikin selväksi, ettei kyseessä ollutkaan ihan tylsän tavanomainen työpaikka. Tätä nykyä Oceanin tiimi tuntuu kuin toiselta perheeltä, ja työuralle on mahtuneet ylä- ja alamäet ovat ainoastaan vahvistaneet omia taitoja myyntityössä. Fokuksena on mennä edelleen eteenpäin, mikä onkin ainoa oikea suunta! :)

 

Vuosipäivälahjaksi Jenniä muistettiin tiimin toimesta terveellisen tummasuklaa-levyn lisäksi huumorinpilke silmäkulmassa irlantilaisella viskillä, koska viimeisen vuoden ajan Jenni on puhunut moneen otteeseen siitä, miten olisi mukava saada aitoa irkkuviskiä! Näin toimii siis vetovoiman laki! :D

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi toivottaa Jennille onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanilla! :)

 

 

 

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa