Blogi

EtusivuBlogi

05.02.2019
Jennin 2. vuosipäivä

 

Timantin kovan Jennin 2. vuosipäivää vietettiin keskiviikkona 23.1.!

 

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ocean Stonen asiakaspalvelutehtävissä työskentelevällä Jennillä lempinimiä on kahden vuoden aikana kertynyt enemmän kuin monelle muulle.  Kahdessa vuodessa Jenni on kehittynyt “Nyytistä” “Leijonakuninkaaksi”, juniorista senioriksi ja viime kesänä nuori nainen siirtyi myyntitehtävistä Oceanin asiakaspalveluun, jossa hän on saanut asiakkaat hymyilemään päivittän loppumattomalla positiivisuudellaan.

 

Optimistisesta asenteestaan tunnettu nainen kertoi vuosipäiväpuheessaan, että on kiitollinen kaikesta mitä näiden kahden vuoden aikana on tapahtunut. 2-vuotiaan aspan tehomimmin mukaan hän ei voisi olla tyytyväisempi näiden kahden vuoden aikana tapahtuneeseen henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen. Jenni toivoi viettävänsä vielä useita vuosia (tai vuosikymmeniä ;))  tässä timanttisessa tiimissä.

 

Perinteisen halikierroksen päätteksi 2-vuotiasta timanttia muistettiin kauniilla kukkakimpulla ja huolellisesti valikoiduilla erikoisoluilla. :)

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Jenniä toisen vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa