Blogi

EtusivuBlogi

23.01.2020
Jennin 3. vuosipäivä

Timanttisen aspa-mimmin, Jennin 3. vuosipäivää vietettiin torstaina 23.1.!

 

Vaikka Jenni on yksi Ocean Stonen nuorimpia jäseniä, on hänellä työuraa takana jo kolme vuotta! Jenspa onkin ehtinyt vuosien varrella kehittyä niin myyjän kuin asiakaspalvelijan rooleissa. Vuonna 2016 Jenni työskenteli vielä hevosten parissa, mutta pitkät päivät ja tallihommat vaihtuivat kuitenkin vuoden 2017 tammikuussa siistiin sisätyöhön kun intoa puhkuva nuori nainen löysi itsensä Oceanin Timanttisesta Myyntitiimistä. 

 

Jenni aloitti myyjän tehtävät innolla ja positiivisella asenteella, ja eteni juniorista seniori-myyjäksi. Nälkä oppia uutta oli kuitenkin niin suuri, että Jenni sai haluamansa mahdollisuuden siirtyä myyjän tehtävistä asiakaspalvelun puolelle. Asiakaspalvelijana etevä ja iloinen Jenni on loistanut ja saa joka päivä asiakkaat hymyilemään. Positiivisuus tuntuu olevan tarttuvaa!

Vuosipäiväpuheita Jenni on saanut treenata ja parina vuonna aiemmin. Tänä vuonna kuin auringon lailla loistava tehomimmi kertoi lyhyessä ja ytimekkäässä puheessaan, että vuosi tuntui kuluneen edellisiä vuosia nopeammin ja paljon uutta oppia on karttunut sekä kertynyt. Aurinkoisesta asenteestaan tunnettu nainen kiitteli kuluneesta vuodesta osana monimuotoista Oceanin perhettä.  

 

3-vuotiasta timanttia muistettiin herkullisilla ja huolellisesti valikoiduilla erikoisoluilla, sekä pieneksi sisäpiirin vitsiksi muodostuneella kynsienhoitosetillä. :p 

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Jenniä kolmannen vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa