Blogi

EtusivuBlogi

15.01.2018
Jennin seniori-illallinen

 

Tampereen tiimin Jenni pääsi seniori-illallisellaan nauttimaan tunnelmallisen ravintola 2H+K:n antimista.

 

Iloisella hymyllä ja ahkeralla asenteella varustettu Jenni saavutti upeasti seniori-tason Oceanin Timanttisessa Myyntitiimissä, mikä onkin aina juhlan paikka! Jennin saavutusta juhlittiin iloisissa merkeissä 2H+K:n eli Kaksion herkkujen äärellä. Kippis!

Tampereen keskustassa sijaitsevan suositun ravintola Kaksion ruokalistalta löytyy toinen toistaan houkuttelevampia vaihtoehtoja. Uusista makuelämyksistä innostuva juhlakalu Jenni sekä illallisseurue valitsivat alkupalaksi lopulta yhteisesti jaettavaksi pöydän täydeltä herkullisia jättikatkarapuja valkosipuli-chiliöljyssä, aiolia, leipää ja tapanedea sekä monipuolisen tapaslautasen, josta riitti monenmoista naposteltavaa herkkua. Pääruuaksi tilattiin paahdettua siikaa, täyteläistä sienirisottoa, kasviksia ja valkoviini-voi kastiketta sekä savuhärkäsalaattia. Ruoka oli tuttuun Kaksion tapaan mutkattoman herkullista.

 

Vaikka vatsat olivat ihanien alku-ja pääruokien jälkeen jo pullollaan, jälkiruokakahvi ja valkosuklainen crème brûlée kruunasivat tietenkin aterian! ;)

 

Kaksion herkut veivät jälleen kielen mennessään ja keskieurooppalaisen välitön ja rento tunnelma loivat mahtavat puitteet juhlaillalliselle. Parasta illassa oli kuitenkin upea ja hauska seura. Vielä kerran paljon onnea Jennille seniori-tason saavuttamisesta!

 

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.

 

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa