Blogi

EtusivuBlogi

08.02.2019
Jonna, Asiakkaiden Suosikki 2018!

Helmikuun alussa julkaistiin Ocean Stonen vuoden 2018 Asiakkaiden Suosikki. Haluttu ja arvostettu titteli meni tänä vuonna iloisella asenteella varustetulle Jonnalle!

 

Mielestämme arvokasta asiakastyötä tekevän ammattitaitoa ei voi mitata ainoastaan tuloksen perusteella, vaan vähintäänkin yhtä paljon vaakakupissa painavat kyky ja halu kohdata työssä vastaan tulevat ihmiset ystävällisesti, arvostaen sekä omana yksilönään. Mitä ammattitaitoisempi myyjä, sitä tyytyväisempi asiakaskunta hänellä on. Koska aihe on Ocean Stonella tärkeä, ei keskinäinen kisailu kohdistu ainoastaan myyntimääriin, vaan myös asiakastyytyväisyyteen.

 

MITEN VUODEN 2018 ASIAKKAIDEN SUOSIKIT VALITTIIN?

 

Joka kuukausi Oceanin toimistolla jaetaan kaksi Asiakkaiden Suosikki -kunniamainintaa. Kunniamainintojen myöntämisperusteita ovat mm. myynnin laatu ja puhtaus sekä edustamamme SuomiVita Oy:n asiakkailta saatu palaute. Vuoden Asiakkaiden Suosikki -kisan voittaa se henkilö, kenellä kunniamainintoja on vuoden ajalta eniten.

 

Ystävällisyys ja reippaus saavat asiakkaatkin hyvälle tuulelle

 

Jonna oli vuonna 2018 Ocean Stonen Asiakkaiden suosikki peräti 6 kertaa, eli palkinto meni taatusti oikeaan osoitteeseen! Vielä huikeampaa tämän supernaisen voitosta tekee sen, että Jonna aloitti työt Oceanin Timanttisessa Tiimissä vasta heinäkuussa 2018!

Yksi suurimpia syitä Asiakkaiden Suosikki -tittelin voittoon oli varmasti se, että Jonna on erinomainen malliesimerkki siitä, miten asiakkaan ystävällinen, reipas ja rento kohtaaminen saavat luurin toisessa päässä olevan henkilön heti ensikohtaamisesta lähtien hyvälle tuulelle. Asiakaspalvelijan rauhallinen ja miellyttävä olemus heijastuu takaisin asiakkaasta, jolloin vuoropuhelusta tulee molemmille osapuolille mukavaa. Molemminpuolisesti hyvällä fiiliksellä aloitettu vuoropuhelu on myös hyvä pohja pitkälle ja hyvälle asiakassuhteelle.

 

Jonna palkittiin hienosta saavutuksesta maineen ja kunnian lisäksi talven keskelle pirteyttä tuovilla kauniilla kukilla ja kuohuvalla. Paljon onnea vuoden 2018 Asiakkaiden Suosikille! :)

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa