Blogi

EtusivuBlogi

29.01.2020
Jonna, Asiakkaiden Suosikki 2019!

Tammikuun 28. päivä julkaistiin Ocean Stonen vuoden 2019 Asiakkaiden Suosikki. Haluttu ja arvostettu titteli meni jo toista vuotta peräkkäin pirteälle ja aina iloiselle Jonnalle!

 

Mielestämme arvokasta asiakastyötä tekevän ammattitaitoa ei voi mitata ainoastaan tuloksen perusteella, vaan vähintäänkin yhtä paljon vaakakupissa painavat kyky ja halu kohdata työssä vastaan tulevat ihmiset ystävällisesti, arvostaen sekä omana yksilönään. Mitä ammattitaitoisempi myyjä, sitä tyytyväisempi asiakaskunta hänellä on. Koska aihe on Ocean Stonella tärkeä, ei keskinäinen kisailu kohdistu ainoastaan myyntimääriin, vaan myös asiakastyytyväisyyteen.

 

MITEN VUODEN 2019 ASIAKKAIDEN SUOSIKKI VALITTIIN?

 

Joka kuukausi Oceanin toimistolla jaetaan kaksi Asiakkaiden Suosikki -kunniamainintaa. Kunniamainintojen myöntämisperusteita ovat mm. myynnin laatu ja puhtaus sekä edustamamme SuomiVita Oy:n asiakkailta saatu palaute. Vuoden Asiakkaiden Suosikki -kisan voittaa se henkilö, kenellä kunniamainintoja on vuoden ajalta eniten.

 

Ystävällisyys ja reippaus saavat asiakkaatkin hyvälle tuulelle

 

Jonna oli vuonna 2018 Ocean Stonen Asiakkaiden suosikki 6 kertaa ja vuonna 2019 ennätysmäiset 15 kertaa. Palkinto meni taatusti oikeaan osoitteeseen!

Yksi suurimpia syitä Asiakkaiden Suosikki -tittelin voittoon oli varmasti se, että Jonna on erinomainen malliesimerkki siitä, miten asiakkaan ystävällinen, reipas ja rento kohtaaminen saavat luurin toisessa päässä olevan henkilön heti ensikohtaamisesta lähtien hyvälle tuulelle. Asiakaspalvelijan rauhallinen ja miellyttävä olemus heijastuu takaisin asiakkaasta, jolloin vuoropuhelusta tulee molemmille osapuolille mukavaa. Molemminpuolisesti hyvällä fiiliksellä aloitettu vuoropuhelu on myös hyvä pohja pitkälle ja hyvälle asiakassuhteelle.

 

Jonnan asiakkaat ovat antaneet arvokasta palautetta ja pirteän naisen asiakaskunta sen kuin kasvaa kasvamistaan. Omaa tekemistä osaa palautteen perusteella muokata oikeaan suuntaan, vaikka Jonnalla suuntaa näyttää olleen oikea jo kaksi vuotta peräjälkeen!

 

Kun tuoreelta Asiakkaiden Suosikilta kysyttiin perinteinen “miltä nyt tuntuu?” kysymys oli vastaus totta kai “hyvältä!”. Jonna totesikin, että on ollut hienoa saada tällainen tunnustus jo kahtena vuonna peräkkäin. Tavoitteet tulevalle vuodelle ovat korkealla. Kohti hattutemppua! :D 

Jonna palkittiin hienosta saavutuksesta maineen ja kunnian lisäksi herkullisilla tryffeleillä, luomuherkuilla ja kuohuvalla. Paljon onnea vuoden 2019 Asiakkaiden Suosikille! :)

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa