Blogi

EtusivuBlogi

29.07.2019
Jonnan 1. vuosipäivä

 

Heinäkuun 8. päivä juhlittiin Oceanin pirtsakan punapään, Jonnan ensimmäistä vuosipäivää Oceanin Timanttisessa Myyntitiimissä! 

 

Vuoden 2018 Asiakkaiden Suosikin tittelin vienyt Jonna juhli ensimmäistä vuosipäiväänsä iloisissa merkeissä. Kotiinviemisiksi positiivisella asenteella varustettu nainen sai True Colours kuoharia ja ihanan kesäisen kimpun kukkia. :)

 

Avataanpa estradi Jonnalle ja annetaan hänen kertoa mitä kuluneen vuoden aikana on tapahtunut ja millaisia oppeja Oceanin ensimmäinen vuosi on tuonut tullessaan: 

 

Mikä on paras muistosi Oceanin ajalta? 

 

Parhaat muistot liittyvät itsellä onnistumisen tunteisiin. Voitin kilpailussa sadan euron arvoisen lahjakortin Ravinteli Huberiin, sekä vuoden 2018 Asiakkaiden Suosikin, vaikka aloitin työt vasta saman vuoden heinäkuussa. Ajattelin jo alussa, että haluan saada nimeni Asiakkaiden Suosikki -taululle! :) Parhaiten mieleen jäänyt ja tuorein kokemus on seniori-illallinen, jota olin odottanut kauan. Muiden kannustuksella uskaltauduin maistelemaan jopa etanoita! Pidän siitä kuinka työpaikalla kannustetaan rikkomaan omia rajoja ja kokeilemaan uusia asioita.

 

Mikä on paras oppi jonka olet saanut Ocean Stonelta? 

 

 Paras oppi on “uskalla unelmoida”. Kun on tavoitteita joita kohti mennä, se motivoi ja siitä saa lisätehoja tekemiseen. Varasin muutama viikko sitten matkan Barcelonaan josta olen pitkään haaveillut ja joka tuntui vielä viime vuoden lopulla tosi kaukaiselta ajatukselta. Pyysin myyntikoutsiani Heidiä printtaamaan kuvan Barcelonasta ja kiinnitin sen sermiini. Näin kuvan joka päivä ja sen avulla muistin minkä takia haluan tehdä taas yhden kaupan lisää, se vie minua koko ajan lähemmäksi tavoitetta. Uskalla siis unelmoida koska silloin voit saavuttaa mitä ikinä haluat! :)

 

Terveiseni lukijalle: 

 

Ocean Stone on työpaikkana ihan mahtava! Näin hyvää tiimihenkeä en ole kokenut missään muualla! Vaikka meillä on työpaikalla hauskaa, täytyy muistaa että työ voi olla henkisesti välillä aika rankkaakin. Kun olet itse hyvällä fiiliksellä ja otat asiakkaan vastaan kaverina ja olet aidosti kiinnostunut hänestä, niin myynti on paljon kivempaa. Ole sinnikäs ja halua oppia uutta, ahkeruus palkitaan kyllä! :) 

 

Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Jonnaa vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanilla! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa