Blogi

EtusivuBlogi

22.07.2019
Jonnan seniori-illallinen

Maanantaina 15.7. vietettiin Oceanin Timanttisen Tiimin ihanan iloisen Jonnan seniori-illalista. 

 

Myyntitiimimme vuoden 2018 asiakkaiden suosikki ja huikean positiivisella asenteella varustettu Jonna pääsi nautiskelemaan seniori-illallista keskieurooppalaisten makujen pariin Tampereen helmeen 2H+K:öön, tuttavallisemmin Kaksioon.

 

Ilta aloitettiin herkullisten Passion Spritzerien saattelemana. Alkuruoaksi Jonna uskaltautui maistamaan etanoita ensimmäistä kertaa elämässään! Alkupaloiksi valikoituivat myös Kaksion tunnetut jättikatkaravunpyrstöt chili-valkosipuliöljyssä, sekä leipää, tapenadea ja aiolia.  Pääruoat kuulostivat kaikki herkullisilta, mutta lopulta uunituore seniori seuralaisineen päätyivät tilaamaan ylikypsää possun kylkeä ja Näsijärven kuhaa.  Possun kaveriksi valittiin herkullista Italialaista punaviiniä ja kuhaa täydensi raikasta raikkaampi Riesling. Seniori-illallinen ei kuitenkaan ole seniori-illallinen ilman tarkasti valikoituja jälkiruokia. Niin ruokapuolen crème brûlée ja valkosuklaa-juustokakku kuin juomaksi tilatut Irish Coffee ja Monte Cristo -kahvi nautiskeltiin antaumuksella pullottavista paidan napeista huolimatta. 

Aika kului todella nopeasti hyvän ruoan ja vielä paremman seuran parissa. Seniori-illalliselta olikin mukava jäädä hyvin ansaitulle kesälomalle!

 

Suurenmoiset onnittelut Jonnalle upeasta suorituksesta, seniori-tason saavuttamisesta! :)

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

 

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa