Blogi

EtusivuBlogi

06.01.2014
Joululomaterveiset Eilatista!

 

Piia käytti Ocean Stone Bonuksena saadun matkalahjakorttinsa perheen joululomamatkaan Israeliin. Lue, millaisissa merkeissä perheen joululoma sujui! :)

 

Piian lomaterveiset:

Mukavasti vierähti viikon perheloma Eilatissa. Tämä oli jo meidän toinen joulu Israelissa, ja lämmintä riitti jälleen! Viime vuonna kävimme ensi kertaa toteamassa, että on ihanaa saada valohoitoa juuri silloin, kun Suomessa on pimeintä. Pojat kysyivät tälläkin kertaa viimeisenä lomapäivänä rannalla: "Eikö me voida jäädä tänne asumaan?". Seuraavaa reissua alettiin siis suunnittelemaan jo ennenkuin edellinen oli päätöksessä! ;)
 
Yksi matkan kohokohdista oli vierailu Observatoriossa, joka tarjoaa esteettömät näkymät merenalaiseen elämään. Portaat vievät meren pinnan alle lasiseinäiseen huoneeseen, minkä ulkopuolella kalat polskuttelevat vapaana korallien seassa. Täytyy sanoa, että tuo merenalainen maailma Punaisessa meressä on näkemisen arvoinen! Kalat on kauniita ja värikkäitä, kuin perhosia.
Observatorio oli elämys. Kuvassa oleva kala oli hauskan veikeä: Ihan kuin se olisi hymyillyt meille "tanssiessaan" siinä meidän nenän edessä ylös ja alas! :)
 
Likempää tuttavuutta kalojen kanssa teimme snorklaamalla korallirannalla koko perheen voimin, yhdessä ja erikseen. Suosittelen lämpimästi!
Vesipedot valmiina snorklailuun
 
Ocean Stonella on totuttu raportoimaan ruoka-annoksista hyvinkin tarkkaan, muutama sananen siis syömingeistä. Eilatissa on valtavan hyvät buffet-aamupalat. Tarjolla on kaikkea mitä maa päällään kantaa paitsi lihaa (sorry Ville). Israelissa on ns. kosher -käytäntö, eli maitotuotteiden kanssa samalla aterialla ei nautita lihaa, kalaa kylläkin. Purtavaa kuitenkin riitti ja taisinkin syödä aamupalalla viikon aikana enemmän kuin kotona puolessa vuodessa yhteensä :D Santsasin erityisesti ihania hedelmä-annoksia, joukkoon heitin kyytipojaksi halvaa (seesaminsiemenherkkua). Vatsan vieressä olikin sitten mukava köllötellä päivä rannalla.
Aamiaisherkkuja.... Nam!
 
Aamiaisen voimin jaksoi mukavasti iltaan asti, kunnes oli Falafelin vuoro. Falafelit on todella hyviä Israelissa, ne pyöritellään kickherne -tahnasta tuoreeltaan ja keitetään tietysti rasvassa (se siitä terveellisyydestä). Ne on ihan mun lemppareita! Miesväki söi tottakai Shawarmaa eli paikallista kebabia :P Tykkäsivät niin kovasti, että käytiin samassa paikassa kolme kertaa aterialla!!!
 
Paljon muutakin kerrottavaa reissusta olisi ja muisteltavaa riittää pitkäksi aikaa. Nyt jäämme innolla odottamaan seuraavaa reissua ja ensi vuoden Ocean Stone Bonuksia!
 
Lämpimin terveisin,

Piia


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa