Blogi

EtusivuBlogi

04.09.2015
Jumppaa ja venyttelyä Jyväskylässä

Toimistotyö ei ole pelkkää paikoillaan istumista! Oceanilla työntekijöiden hyvinvoinnista halutaan huolehtia monin eri tavoin.

Oceanilla on aina ollut tiimiläisten hyvinvointi iso osa työssäjaksamista. Vaikka suomalaisten hyvinvoinnin edistäminen on kaikkien tiimiläisten yhteinen tavoite, myös itsestään täytyy muistaa huolehtia. Kun elää kuten opettaa, pystyy seisomaan sanojensa takana myös asiakastilanteissa. 

 

Oceanin Jyväskylän tiimi on muutamien viikkojen ajan kerääntynyt yhtenä aamuna viikosta aikaisemmin toimistolle. Keskiviikkoisin on pidetty Jomon-shindo -venyttelytunti Kirsin johdolla. Toimistotyössä keho helposti passivoituu ja staattisen istumisen sanotaankin olevan haitallista. Kun koko tiimi liikkuu omien harrastustensa lisäksi myös yhteisesti, tulee jokaiselle hyvä annos kehon - ja samalla mielen - huoltoa. Venyttely kun tuntuu olevan lajin kuin lajin harrastajilla se mistä ensimmäisenä laistaa…  :)

Viikottaisten ohjattujen tuntien lisäksi toimistolta löytyy mm. monipuolisia venyttely- ja lihaskuntoliikkeitä mahdollistava jumppakuminauha sekä toimistotuolien korvaajiksi jumppapalloja, sekä tauoille käyttöön mm. piikkimatto. Keväällä hankittiin myös eri kokoisia kahvakuulia, jotka nekin ovat olleet aktiivisessa käytössä. Välillä kun nostaa rautaa, niin taas jaksaa!

 

Liikunnan lisäksi ravintoon kiinnitetään paljon huomiota. Kaikki tiimiläiset saavat toki käyttöönsä myös laadukkaat SuomiVitan ravintolisävalmisteet talon puolesta.

 

Hyvinvoinnintäyteisin terveisin,

Team JKL :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa