Blogi

EtusivuBlogi

08.09.2014
Jyväskylän tiimi-illallinen

Torstaina 4.9. oli Jyväskylän poppooon tiimi-illallinen. Muutaman vaihtoehdon puntaroimisen jälkeen päätimme yksimielisesti kokeilla Jyväskylän Pancho Villan antimia.

 

Valinnan vaikeus oli melkein jokaisella haasteena - liian paljon hyviä vaihtoehtoja on aina positiivinen ongelma :) Alkuun piti ottaa vähän neuvoa antavaa nacho-juustokastikelautasta. Lopulta lautasille valikoitui burger-annoksia vuohenjuustolla ja ilman, ylikypsällä possulla täytettyjä quesadilloja, kanaa Pancho Villan tapaan sekä burritoja. Isot pisteet Jyväskylän Pancholle annosten koosta - kukaan nälkäinen sankari ei saanut pääruokalautastaan tyhjäksi.

Pienenä lisähaasteena meksikolaiseen ruokaan oli pakko ottaa tietenki habaneron maistelut! Mukavien tulisten polttojen ja sulattelutuokion jälkeen tytöille laski kyllä vielä kuitenkin omenapiirakat sekä suklaakakut - meneväthän jälkiruoat eri vatsaan! 

Vierailevana tähtenä Jyväskylän tiimi sai Tampereelta Kettusen Villen. Hän touhusi perjana koko päivän Keski-Suomen porukan kanssa. Mukava päästä tutustumaan myös veljestiimin tyyppeihin hyvän murkinan äärellä. 

Kiitokset hyvästä ruoasta Jyväskylän Pancholle ja tiimiläisille hyvästä seurasta!

Terveisin,

Heidi


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa