Blogi

EtusivuBlogi

07.12.2016
Kateusvaroitus: Oceanin henkilökunnalle jälleen astetta paremmat joulubonarit!

Mille kuulostaa työpaikka, jossa henkilökuntaa muistetaan joka joulu vähän muhkummilla joululahjoilla, kuten matkalahjakorteilla, älypuhelimilla ja tuntuvilla rahabonareilla? No hyvällehän se kuulostaa, ja vielä mukavammalle tuntuu! ;) 

^Tuntuvat joulubonarit vetivät Tampereen tiimiläisten suut messingille. :)

 

Torstai 7.12.2016 oli monen tiimiläisen yksi vuoden odotetuimmista päivistä, kun vuosittain joulun alla jaettavat muhkeat Ocean Stone Bonukset vaihtoivat omistajaa. Tänä vuonna tiimiläiset olivat valinneet itselleen Intersportin sekä Aurinkomatkojen lahjakortteja, Honor8 älypuhelimen, Hurom slow juicer mehukoneen sekä tuntuvia rahabonareita. Badamm!!

^ Jyväskylässä komeista Ocean Stone Bonuksista iloittiin niinikää nassut näkkärillä.

 

 

Mikä ihmeen Ocean Stone Bonus? 

 

Ocean Stonen palkkajärjestelmän yksi uniikeimmista palkkiomuodoista on vuosittainen Ocean Stone Bonus. Joka joulukuu annamme vakituisten tiimiläistemme valita itselleen mieluisat palkinnot kiitokseksi kuluneesta vuodesta.

 

Bonuksen saamisen ainoa kriteeri on, että tiimiläinen on tehnyt 300 kauppaa aikavälillä 1.1.-31.10. Bonuksen lähtöarvo on 500 € ja jokainen töissäolovuosi nostaa bonuksen arvoa 50 €:lla.

 

P.S. Haluaisitko sinäkin ensi vuonna paremmat joulubonarit? Hae osaksi Oceanin tiimiä tästä.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa