Blogi

EtusivuBlogi

14.10.2016
Kirsin 3. vuosipäivä

Oceanin Jyväskylän tiimiin kuuluva Kirsi juhli perjantaina 14.10. kolmatta vuosipäiväänsä Oceanin timanttisessa myyntitiimissä!

 

Kirsiä muistettiin vuosipäivän kunniaksi valikoimalla Punnitse & Säästän luomuherkkuja, kuten hamppukeksejä, kaakaonibsejä ja inkiväärikaramellejä. 

Koska Tampereen Jyväskylän toimiston avajaisista oli vain muutama päivä sitten kulunut niinikää 3 vuotta, lähti koko Jyväksylä poppoo lisäksi juhlistamaan sekä Kirsiä että 3-vuotiasta Jyväskylän toimipistettä herkullisen sushi-lounaan äärelle. Nams! 

 

Lounaalla Kirsi piti pienen vuosipäiväpuheen, jossa päivitteli sitä, miten nopeasti aika on Oceanin tiimissä mennyt. Tuntuu, että aika kuluisi jatkuvasti nopeammin ja nopeammin! Niinhän siinä käy, kun töitä saa tehdä kivassa porukassa ja hyvässä ilmapiirissä! :) Kirsi mainitsi myös kuluneen vuoden kohokohdiksi muun muassa uudistetun koulutusmallin, Rodoksen reissun sekä Tukholman risteilyn. 

 

Myynnin rautainen ammattilainen Kirsi on valittu Jyväskylän toimiston vuoden 2015 Asiakkaiden suosikiksi ja Kirsi on erittäin vahvasti kärkikahinoissa myös tämän vuoden kisassa. Oceanin timanttinen myyntitiimi toivottaa Kirsille onnea 3. vuosipäivän johdosta sekä rutkasti menestystä myös tuleviin vuosiin tiimissä! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa