Blogi

EtusivuBlogi

11.01.2021
Koulutuspäivä

Oceanin porukka päräytti tämän viikon käyntiin timantin kovalla koulutuksella.

Tämän kertaisten opintojen aiheena oli "next level".

 


Ernon vetämässä koulutuksessa käytiin läpi miten jokainen voi kehittää itseään ja sitä kautta myös omaa tulotasoaan. Avainasemassa kaikessa yksinkertaisuudessaan on se, että tekee itseään kehittäviä asioita ja sitoutuu siihen. Pitkäjänteisyys on siis kova sana myös tässäkin asiassa.

 

- Earl Nightingale

 

 

"Koulutus sisälsi paljon asiaa ja oli niin sanotusti tuhti setti."

 

Oceanin koulutukset ovat lisäksi aina saaneet hyvää palautetta siitä, että ne ovat käytännönläheisiä ja koulutuksien aiheita avataan esimerkeillä oikeasta elämästä, niin myös tälläkin kertaa.

 

Innokkaat opiskelijat myynnin seuranta -vihkojen kanssa.

 


Käytännönläheisyydestä puheen ollen, miltäs kuulostaisi, jos sinulla olisi mahdollisuus saada palkinto siitä, että osallistut koulutukseen jonka jälkeen otat oppimasi asiat käytäntöön. Kuulostaa aika kivalta vai mitä? Päätimme koulutuksen jälkeen ottaa pienen skaban ja palkita tiimiläisen, joka on huolellisimmin laittanut käytäntöön koulutuksessa opitut asiat. Skaban voittaja saa palkinnoksi kassillisen terveyttä ja hyvinvointia tukevia superfoodeja!

 


Eikä siinä vielä kaikki... Aloitimme tänään myös uuden 6 viikkoa kestävän myyntikilpailun, josta on mahdollisuus voittaa lahjakortti joko kylpylään tai kauneushoitolaan. Hyvästä työstä siis palkitaan! :)

 


Jos sinua kiinnostaa ura myynnin parissa ja olet valmis kehittämään itseäsi, meillä on rekry auki! Laita hakemusta tulemaan tästä linkistä.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa