Blogi

EtusivuBlogi

01.07.2014
Maistuisko Big Mac ateria - blendattuna?

Oceanin tämän vuoden juhannusviikon pelkokerroinhaaste sai tiimiläisissä aikaan naurunsekaista yökkäilyä.

Oceanilla on paljon perinteitä, ja yksi niistä on juhannusviikon pelkokerroinhaaste. Idea lyhykäisyydessään: Sovitaan yhdessä jokin viikkotavoite, jonka saavuttaminen tai alittaminen johtaa erinäisiin, vuosittain vaihtuviin, ikimuistoisiin "gastronomisiin elämyksiin". Makuhermojen hellimisen (?) jälkeen onkin aina mukava lähteä juhannuksen viettoon!

 

Vuonna 2012 maistettiin ruotsalaista perinneherkkua, hapansilakkaa eli surströmmingiä. (Vinkki: Älä kokeile tätä nenäkarvat kärventävää hajuhaitaria kotona. Älä ainakaan sisätiloissa.)

 

Vuonna 2013 lautaselta löytyi mm. sammakonreisiä.

 

Vuonna 2014 päädyttiin maistelemaan McDonaldsin Big Mac ateriaa, blenderin kautta käytettynä tottakai.

 

Johtopäätöksemme:

Vaikka kaikki nauttimamme ruoka "menee mahassa sekaisin kuitenkin", emme kokemuksemme perusteella voi suositella vatsalaukun pilkkomis- ja möyhennystehtävien ulkoistamista etukäteen tehosekoittimelle. Varsinkaan silloin, kun kyseessä on hampurilaisateria.

Aika kultaa muistot, ja lopulta todennäköisesti muistamme ainoastaan sen, miten hauskaa tämäkin kokemus oli kokea yhdessä muiden tiimiläisten kanssa! :D


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa