Blogi

EtusivuBlogi

19.06.2014
Makumatkalla Espanjassa

18.6. oli vuorossa jyväskyläläisen Sarin seniori-illallinen, joka kuljetti illallisseurueen espanjalaisiin tunnelmiin ravintola Toreroon.

 

Oceanin Jyväskylän tiimiin kuuluva Sari ei ollut aikaisemmin maistellut espanjalaisia ruokia, ja Torero osoittautuikin erinomaiseksi illallispaikaksi. Espanjalaisen kulttuurin runsaus näkyi myös ruokalistassa, joka oli niin monimuotoinen ja houkutteleva, että annosvalintojen arpomisessa vierähti huomaamatta tovi jos toinenkin. Ottaisiko ankkaa, maailmankuulua iberico-possua, espanjalaisia lihapullia vai härkää...

 

Valintojen maailma johdatti illallistajat sen seitsemän sortin alkupalatapaslautasen äärelle, jota oli kiittäminen sekä näyttävästä esillepanosta että mahtavan makuisista antimistaan. Seniori Sari tykästyi erityisesti mm. aitoon espanjalaiseen chorizoon. Pääruuaksi listalta valikoitui äyriäisrisottoa, härän sisäfilettä sekä iberico-porsasta, tammenterhoilla lihonutta vapaasti laiduntavaa mustaa possulajiketta. Illan makeaksi päätökseksi pöytään kannettiin crema catalanaa sekä creme bruleeta. Nam!

 

Ilta vierähti kuin siivillä, mikä ei olekaan mikään ihme näin hauskassa seurassa. Isot onnittelut Sarille seniori-tason saavuttamisesta! :)

 

Toivoo,

Oceanin tiimiläiset

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa