Blogi

EtusivuBlogi

16.02.2017
Maria ja Tipi, Asiakkaiden Suosikit 2016!

Tammikuun lopulla jaettiin yhdet vuoden tavoitelluimmista ja hienoimmista titteleistä, kun vuoden 2016 Asiakkaiden Suosikeiksi kruunattiin Jyväskylän tiimiin kuuluva Maria sekä Tampereen tiimiläinen Tipi.

 

Mielestämme arvokasta asiakastyötä tekevän ammattitaitoa ei voi mitata ainoastaan tuloksen perusteella, vaan vähintäänkin yhtä paljon vaakakupissa painavat kyky ja halu kohdata työssä vastaan tulevat ihmiset ystävällisesti, arvostaen sekä omana yksilönään. Mitä ammattitaitoisempi myyjä, sitä tyytyväisempi asiakaskunta hänellä on. Koska aihe on Ocean Stonella tärkeä, ei keskinäinen kisailu kohdistu ainoastaan myyntimääriin, vaan myös asiakastyytyväisyyteen. 

MITEN VUODEN 2016 ASIAKKAIDEN SUOSIKIT VALITTIIN?

Joka kuukausi Oceanin kummallakin toimistolla jaetaan kaksi Asiakkaiden Suosikki -kunniamainintaa. Kunniamainintojen myöntämisperusteita ovat mm. myynnin laatu ja puhtaus sekä edustamamme SuomiVita Oy:n asiakkailta saatu palaute. Vuoden Asiakkaiden Suosikki -kisan voittaa se henkilö, kenellä kunniamainintoja on vuoden ajalta eniten. 

 

Ystävällisyys ja reippaus saavat asiakkaatkin hyvälle tuulelle

Maria oli vuonna 2016 Jyväskylän tiimin Asiakkaiden suosikki peräti 10 kertaa. Tampereella työskentelevä Laura alias Tipi saavutti kyseisen kunniamaininnan upeat 8 kertaa. Vuoden 2016 Asiakkaiden Suosikki palkinnot menivät siis taatusti oikeaan osoitteeseen!

 

Sekä Maria että Tipi ovat malliesimerkkejä siitä, miten asiakkaan ystävällinen ja reipas kohtaaminen saavat luurin toisessa päässä olevan henkilön heti ensikohtaamisesta lähtien hyvälle tuulelle. Molemminpuolisesti hyvällä fiiliksellä aloitettu vuoropuhelu on myös hyvä pohja pitkälle ja hyvälle asiakassuhteelle. Kun asiakkaan huomioiva ja yksilöllinen, ystävällinen palvelu jatkuu läpi asiakkuuden, voivat sekä asiakas että myyjä hyvin. Kummallakin vuoden 2016 Asiakkaiden Suosikilla on oma, laaja tyytyväinen asiakaskunta, joka varmasti allekirjoittaa saman!

 

Maria ja Tipi palkittiin hienosta saavutuksesta terveellisin luomuherkuin. Paljon onnea vuoden 2016 Asiakkaiden Suosikeille! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa